Cautare

908 de rezultate pentru "stiri radauti" (4.62 secunde)
TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA - Dezvoltata de un om de stiinta din cadrul NASA folosind tehnologie militara capabila se redea semnalul full HD de 1080 - Cu o raza de pana la 96 km, functionala oriunde in lume (chiar si in afara oraselor!) - Receptie pe banda dubla- VHF/UHF, antena are un semnal de 20 dB OBTINE CANALELE TALE FAVORITE IN FORMAT HD - Receptioneaza pana la 100 de canale premium in format HD - Vizioneaza sport in direct, stiri locale si cele privind vremea - Canalele pot include:
Ei s-au decis sa stabileasca un alt tip de relationare cu presa, pe care considera ca trebuie s-o "conditioneze" in privinta "cuantumului obligatoriu de informatii si stiri".
Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
De mentionat ca raportul, cu tema "Televiziunea despre politicieni", a fost realizat in perioada 1 - 31 martie si indica faptul ca Nastase a aparut intr-un numar de 374 de stiri TV, urmat de Traian Basescu - 287 aparitii, Mircea Geoana - 210, Calin Popescu Tariceanu - 194 si Emil Boc - 144.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
Probabil nicaieri nu e mai vizibila aceasta tendinta decat in comentariile de pe site-urile de stiri.
La intrunire a participat si Victor Viggiani, director la Zland Communications, un serviciu independent de stiri, dedicat compilarii, distribuirii si analizei informatiilor privind implicatiile geopolitice si de securitate nationala ale dezvaluirii prezentei extraterestre pe Pamant, confruntata cu specia umana.
- Evident, sulele alea digitale, care vaneaza stiri false, tac. ... In fond, Predoiu a incalcat legea, oferind stiri false in spatiul public, el fiind parlamentar.
Cuza" din Iasi, pe forumul Facultaatii de Comunicare, unde sint expuse modele de stiri, cea in care apare numele deputatului PSD fiind despre infiintarea la Galati a unei facultaati de medicinaa.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
„Suntem consternati ca din nou jurnalele de stiri încep cu Craiova, si nu cu stiri despre investitori, ci cu fenomene precum batai ca în filme pe strazile orasului, împuscaturi, masini distruse.
„Suntem consternati ca din nou jurnalele de stiri încep cu Craiova, si nu cu stiri despre investitori, ci cu fenomene precum batai ca în filme pe strazile orasului, împuscaturi, masini distruse.
Una peste alta, in momentul in care s-a intrat in plina campanie electorala blogurile candidatilor erau numai lapte si miere, stiri peste stiri, informatii utile, programe pline de promisiuni si vorbe dulci.
Una peste alta, in momentul in care s-a intrat in plina campanie electorala blogurile candidatilor erau numai lapte si miere, stiri peste stiri, informatii utile, programe pline de promisiuni si vorbe dulci.
Potrivit modificarilor, programele de stiri ale posturilor de televiziune si de radio vor trebui sa contina, in pondere egala, stiri cu teme pozitive si, respectiv, negative.
Tolontan crede ca exista o vointa transpolitica de a rezolva acest caz."Nu e normal ca Monica Iacob Ridzi sa fie de 300 de ori la stiri in zilele de 1 si 2 mai.
Agentia de stiri Reuters are in atentie faptul ca situatia din Romania afecteaza relatia dintre FMI si aceasta, deoarece pot aparea dificultati in indeplinirea conditiilor pentru imprumutul FMI sau pentru a adopta bugetul pentru anul 2010.
Fara mesaje politice, fata televizor, fara stiri sau editoriale. Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". Asta va doresc tuturor celor care v-ati obisnuit sa faceti din acest blog o parte din viata voastra.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Ne-am lamurit ascultand aun alt post de stiri: ... • Situatia a facut, insa, ca acesta sa nu se fie atins, iar nebunia mimata de breaking news-urile televiziunilor de stiri sa fasaie intr-un demers public mai mult sau mai putin decent.
google-analytics.com