Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (2.63 secunde)
„In cadrul sedintei s-a analizat situatia in care este pus Partidul Democrat dupa manifestarile domnului Olarean, de la sfarsitul saptamanii trecute, fata de angajatii Politiei Radauti.
"Este vorba despre un control care se face de ani de zile si care a inceput acum o luna. Au fost verificate pana acum directiile Radauti si Timis, a venit si randul nostru ", ne-a declarat comisarul Tudorel Ene.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
In cadrul sedintei de marti a Biroului Permanent Teritorial Suceava s-a discutat situatia organizatiilor Suceava, Radauti si Gura Humorului, din conducerea carora mai multi membri au aderat la PLD, si s-a stabilit sa fie intocmita o nota de fundamentare ce va fi transmisa conducerii centrale in vederea numirii de conduceri interimare.
Purtatorul de cuvant al IJP Suceava, Alin Botezatu, a declarat ca in cazul lui Ilie Babalean s-a dispus cercetarea pentru violare de domiciliu si amenintari, dosarul urmand sa fie transmis Parchetului Judecatoriei Radauti.
Liberalul a exemplificat cu cazul deputatului PDL de Suceava, Aurel Olarean, care a avut castig de cauza cu un amendament prin care s-a alocat suma de 300.000 de lei pentru studiul de fezabilitate al soselei de centura a municipiului Radauti, amendament care a fost aprobat, dar la care parlamentarii PDL au votat impotriva.
Traian Basescu s-a aflat si sambata in judetul Suceava, unde a participat, la Radauti, la Comitetul pentru Situatii de Urgenta convocat pentru examinarea situatiei create de gravele inundatii ce s-au abatut asupra partii de sus a Moldovei.
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
Importante sunt si investitiile privind reabilitarea si modernizarea drumului spre Iasi, care implica un fond de 39 milioane de lei, dar si asfaltarea singurului drum national de pamant din tara, Radauti Prut - Manoleasa, cu un necesar de 122 de milioane de lei.
CJ are in derulare mai multe proiecte cu finantare externa, printre care reabilitarea Spitalului Judetean, Casei Ventura sau a Vamii Radauti Prut.
Fostul lider al PSD a aratat ca negocierile privind postul de subprefect, dar si functiile de director de la Directia Sanitar - Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Vama Radauti Prut au fost lasate la latitudinea primarului Catalin Flutur.
Actiunea a fost organizata de politistii de frontiera de la SPF Radauti Prut care au oprit pentru control, in localitatea Ungureni, o autoutilitara condusa de Eusebiu C., de 28 ani.
Pe locul al doilea in topul beneficiarilor de finantari BERD se situeaza o fabrica de prelucrare a lemnului construita de austriecii de la Egger in zona Radauti.
Se actioneaza in continuare la Botosani, la Radauti Prut, la Suceava, si de asemenea in zonele din Iasi si Neamt, unde se iau in continuare masuri pe raul Siret.
Recent, Robin Barnett a fost la Radauti, langa Suceava, unde a participat la o dezbatere despre schimbarile climatice si protectia mediului.
Comisia romanilor de pretutindeni va comemora Masacrul de la Fantana Alba la Radauti, maine 2 aprilie, ulterior vom depune coroane de flori la monumentul aflat in regiunea Cernauti, in locul unde s-au produs atrocitatile.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
In Romania exista centre regionale de cazare si proceduri pentru azil in Bucuresti, Timisoara, Giurgiu, Radauti, Galati si Maramures. Impreuna, cele 6 centre au 950 de locuri, iar aproape 100 sunt deja ocupate.
In urma cu o luna, in Radauti Prut, o localitate prin care rar mai ajunge cineva de la Centru, comisarii Garzii Financiare au dat peste o masina cu peste 2.000 de litri de alcool.
Orase marunte, precum Radauti sau Onesti, detin gradini zoologice. Denumirea, de gradina zoologica, este mult prea mult pentru cele citeva animale jigarite, inghesuite in custi, pentru ca o gradina zoologica adevarata se intinde pe multe hectare, are o mare varietate de specii, laboratoare si cercetari proprii.
google-analytics.com