Cautare

984 de rezultate pentru "stiri protv" (3.70 secunde)
Pentru ca nu a fost recunoscut, trecatorii au presupus ca este un cersetor, Gaudi nu a primit ingrijire medicala la timp. A murit 3 zile mai tarziu, pe 10 iunie, 1926 la varsta de 73 de ani. (Sursa: ProTV)
Stirile ProTV : Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii Facebook. Detaliile pe care putini le cunosc Fox News a realizat un top al celor mai frecvente greseli pe care le comit utilizatorii Facebook.
i Like IT Internetul, noile tehnologii si gadgeturile, adica jucariile pentru copiii mari se instaleaza confortabil in studioul Stirilor ProTV.
Stirile ProTV: ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Google sarbatoreste VALENTINE‘S DAY printr-un DOODLE special VALENTINE‘S DAY este o sarbatoare internationala, celebrata anual, pe 14 februarie.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile ProTv: INGE LEHMANN. Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
STIRILE PROTV informeaza: Google implineste 19 ani de activitate. Surpriza pregatita pentru utilizatori Miercuri, motorul de cautare Google si-a schimbat grafica pentru a marca aniversarea celor 19 ani de activitate.
Noul Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil incepand cu jumatatea lunii noiembrie in mai mult de 20 de tari, printre care se numara Germania, Franta, Italia, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Singapore si Thailanda. In Romania, Mate 10 Pro este estimat sa ajunga la finalul lunii noiembrie. Sursa : PROTV
Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT.
"I Love the 90’s" este un eveniment marca SmarT eVents, sustinut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, Shark Energy Drink, The ONE, InStyle, apropo.ro, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, si este produs in parteneriat cu Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film DRACULA, eveniment inscris in proiectul national CIADO ‘Muzica Anti Drog’ 2012.
Cred ca metafora scrisa de Marius este foarte potrivita pentru o relatie si imi place mult. Chiar e numai o figura de stil, nicidecum o jignire", a spus Andra, scrie protv.ro.
Biografie Teo a inregistrat audiente record, mai ales la ProTV, fiind apreciata pentru originalitatea si umorul ei, care au dus la compararea ei cu celebra moderatoare tv din Stetele Unite, Oprah Winfrey.
Mai mult chiar, Antonio Banderas a spus, intr-un interviu acordat ProTV Magazin, ca va juca alaturi se sotia sa intr-o noua pelicula, care se numeste "Automata".
Este cea care m-a invitat in emisiunea ei cand era la ProTV, desi la acel moment nu ma cunoastea nimeni.
Cand vad scari ma ia capul, nu pot sa urc scari" a spus cantareata oftand, la ProTV. "Barbatul meu este foarte suparat pe mine ca vreau sa fac aceasta operatie, era galben la fata aseara cand am intrat in casa.
", a spus Narcisa, la ProTV. Beyonce de Romania a nascut la data de 19 august o fetita sanatoasa, al zecelea copil al manelistului Nicolae Guta.
• Interviuri, aparitii in presa etc - In editia de februarie-martie 2014 a revistei Tarom Insights, despre internet - link - Pe 13 decembrie 2013 despre Facebook in emisiunea iLikeIT de pe Protv - link - Pe 7 martie 2013 despre plecarea de la BCR si despre planurile de viitor pe PortalHR - link - Pe 26 aprilie 2013 despre Facebook si marketing online pe Business24 - link - Pe 17 octombrie 2012 despre mine si branding personal pe Ganduri si Bucatareala - link - Pe 17 mai 2012 despre mine si pasiunile mele in Revista Flacara - link - Pe 26 august 2011 despre mine si pasiunile mele pe StilPedia - link - Pe 20 iunie 2011 despre blogging si bani pe Business Review - link - Pe 9 martie 2011 despre cum e sa fii Social Media Manager pe PR-Romania - link - Pe 1 noiembrie 2010 despre trecerea de la freelancer la corporatist in Revista BIZ - link - pe 20 octombrie 2010 despre jobul de la BCR pe AdHugger - link - Pe 14 iulie 2010 despre avantajele vietii de nefumator in revista Cariere - link - si multe altele fara linkuri.
xxx La aparitia primei editii a cartii Confesiunile unui cafegiu, in 2008, realizatorul emisiunii "Omul care aduce cartea", de la ProTV, Dan C.
INNA este jurat in prima editie a show-ului Vocea Romaniei Junior care va fi difuzat in curand la PROTV. Anul acesta, pentru prima data, INNA va sustine turnee in Brazilia si Argentina.
Asa cum stiti, de aproape un an si jumatate, are o noua dragoste, radioul, unde, alaturi de Rodica Mandache, respira cultural, muzical si oniric pret de doua ore, in fiecare zi de vineri, de la ora 13 la ora 15, la SmartFM, pe frecventa 107,3 FM, iar din acesta seara, chiar de ziua ei, o puteti urmari in primul episod al noului serial de comedie de la ProTv, Ai nostri, care va fi difuzat in fiecare zi de joi, dupa Las Fierbinti.
google-analytics.com