Cautare

4822 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu 27 02 2010" (3.06 secunde)
In publicatia Adevarul de seara Sibiu a aparut un articol, preluat si de alte publicatii online, in care sunt inventariate averile celor 9 parlamentari sibieni. ... In articol se afirma ca averea acestuia a crescut in 2010, ceea ce este exact pe dos.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
De la numirea in functie in septembrie 2010 si pana acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, si chiar si in urma cu o saptamana, ca Autostrada Soarelui va fi gata pana la sfarsitul anului.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Administratia publica din Dolj viseaza mall-uri pe fiecare coltisor liber de teren din Craiova. ... "Nu exclud ideea unui mall acolo, dar anul acesta va avea loc un concurs de idei pentru stadionul Tineretului si vom vedea ce se va face.
Primarul exclude din noua imagine mall-ul. „Nu vorbim de mall.
Primarul exclude din noua imagine mall-ul. „Nu vorbim de mall.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta 29 octombrie 2009 ca data oficiala de deschidere a mall-ului.
Aceasta deschidere reprezinta o mare provocare pentru noi, fiind o premiera - primul hypermarket deschis in cadrul unui mall;
Sunt convins ca brandul Camaieu completeaza intr-un mod ideal mixul nostru de marci, oferindu-le bucurestenilor mai multe motive sa vina cu drag la cumparaturi si sa-si petreaca timpul liber in Mega Fun," a declarat Israel Visel, managerul mall-ului Mega Fun.
Sun Plaza, cel mai mare mall din Capitala, s-a inaugurat recent. Pasajul care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului nu este inca finalizat, insa, intr-o luna, Sun Plaza va fi singurul mall din Capitala cu acces direct la metrou.
Lumea nu mai merge la muzee, ci la mall-uri. Acest lucru m-a determinat sa deschid si eun un mall! ... Complexul este foarte modern, dotat cu facilitati de mall:
K&S Developments si Auchan Romania vor inaugura in noiembrie 2011 Electroputere Parc, primul mall din Craiova, au anuntat ieri reprezentantii celor doua companii. ... Branduri importante si-au anuntat prezenta in mall. ... Cunoscuta marca H&M ar putea fi si ea prezenta in mall.
Proiectul Colosseum va include, pe langa parcul de retail de peste 53.000 de mp, si un mall de circa 137.000 mp si peste 480 de magazine.
Prin Planul Urbanistic Zonal se propunea un mall cu o suprafata desfasurata de 16 hectare si trei turnuri de birouri, avand 26, 30 si 34 de etaje.
In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
google-analytics.com