Cautare

984 de rezultate pentru "stiri protv nr telefonredactie" (2.73 secunde)
La matinalul Smart FM de a doua zi, pe 2 mai, poetul si jurnalistul Marius Tuca si actrita Rodica Mandache si-au exprimat admiratia fata de prestatia artistica de la PROTV a lui Gigi Caciuleanu, a actorului-dansator Marius Manole si a superbei sale partenere de dans - Olesea.
Manole a castigat finala show-ului ProTV Finala UITE CINE DANSEAZÄ‚! a avut loc luni seara, 8 mai, la Pro tv.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
Finul se numeste Thomas Dominic, iar fericita mama a micutului este cunoscuta jurnalista Daniela Popa (redactor revista ProTV Magazin / www.showbiz.ro).
Pe site-ul ProTv a aparut un articol intitulat: Filmul Downton Abbey a avut avanpremiera in Bucuresti. Mesajul ambasadorului UK. Reproducem in continuare textul articolului.
Alice si sotul ei, fotbalistul Jermaine Pennant, s-au despartit acum aproape doua saptamani, fara prea multe explicatii. (Sursa: protv.ro)
ProTV: Prognoza meteo in toata tara pana in 23 iunie.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica. Razvan Pascu:
In Romania, anual, aproape 6.000 de femei descopera ca au cancer la san. Dintre ele, peste 3.000 sunt rapuse de boala. Sursa: ProTV
Iar dimineata, copiii vin si iau apa si busuioc si trec pe la gospodarii care vor sa isi boteze casa si animalele din batatura. In schimb, primesc dulciuri si bani. Sursa: Stirile PROTV
ProTV: Dezvaluirea facuta de medici: consumul moderat de cafea este benefic pentru organism. Cheia prepararii unei cafele perfecte Cum imi pot sutine capacitatea de efort?
Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor in stiinte medicale si jurnalista, prezentatoarea emisiunii Ce se intampla doctore?, difuzata zilnic, din 2002 incoace, la ProTV.
ProTv informeaza: Klaus Iohannis, premiat in Germania pentru lupta anticoruptie. Ce alte personalitati au mai primit aceasta distinctie. Presedinele Romaniei a fost premiat miercuri seara, in Germania, pentru sprijinirea statului de drept si a luptei anticoruptie!
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru protv.ro, Alice Peneaca a facut cateva precizari legate de divortul sau de cunoscutul regizor.
ProTv. După cum sunt curios să văd şi ce reacţie vor avea la „O zi din viaţa lui Ceauşescu” adolescenţii, mult prea mici să
Reporterul TV va avea pe figura un rictus cretin-amuzat cand iti va relata despre un accident grav, cu zeci de morti, si va imprumuta o muie teribil de ingrijorata cand Steaua lui Becali - vezi pe ProTV - va fi in pericol de suspendare o etapa din Liga lui Mitica sau cand Mutu Adrian si-a frant cotul la antrenament.
Noul Cod Rutier aduce noutati si in ceea ce priveste amenzile acordate in cazul in care nu se respecta legea, informeaza Stirile ProTv.
Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate. Autoritatile au investit mult in ultimii ani in camerele de supraveghere, ca sa-i prinda pe toti soferii care circula fara rovinieta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica. ... Dupa parerea noastra, toata saptamina posturile pot da stiri ", a concluzionat Ralu Filip.
Potrivit sursei citate, Puterii i-au fost atribuite un numar de stiri injumatatit cu continut negativ (de la 117 la 62), in paralel cu dublarea numarului de stiri cu continut pozitiv (de la 21 la 36).
google-analytics.com