Cautare

984 de rezultate pentru "stiri protv nr telefonredactie" (3.33 secunde)
Sub titulatura de „specialisti”, „experti” etc, televiziunile isi acopera timpul alocat unei anumite stiri - acelei stiri importante - cu parerile „specialistului” de ocazie, la care adauga imaginile care, de altfel, sunt mai mult decat graitoare, si, evident balbele crainicului care se chinuie ingrozitor pentru urechile auditoriului sa mimeze emotia.
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Repet, si eu imi doresc sa nu vad doar stiri scabroase si socante prin mass media. Dar nici nu-mi doresc sa vad din nou jurnale de stiri in care sa ne fie prezentate succesele din nu stiu ce ramura de activitate.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin.
Steaua si-a gasit arma secreta cu care poate trece de Twente, joi, in Europa League, in direct la ProTV, de la ora 20.00.
Stirile ProTV: A invins cancerul, iar acum arata perfect. Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Traian Basescu, invitat special al lui Toni Grecu, la ProTV, a recunoscut ca a compus cateva poezii in tinerete, dar ca nu le-a publicat niciodata.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, la ProTv, ca PSD nu-l va vota nici pe al doilea premier propus de Traian Basescu, el apreciind ca alegerile parlamentare anticipate sunt, chiar in aceasta situatie, "improbabile", Curtea Constitutionala trebuind sa se pronunte asupra acestui aspect.
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata sambata de ProTV, ca nu poate accepta ideea ca decizii atat de importante ca formarea guvernului sa se ia intr-o firma privata, la Grivco, iar in capul mesei sa se afle "un fost securist", "un fost turnator la Securitate", "Felix".
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la ProTV ca exclude sansa unui candidat femeie la Presedintia Romaniei sau la presedintia PD-L.
In orice caz, experimentul Basescu cred ca va duce probabil la o modificare pe care o sustineau candva liberalii - presedintele sa fie ales de Parlament", a spus Iliescu, duminica, la ProTv, informeaza NewsIn.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Mihai-Razvan Ungureanu incepe sa iasa cu interviuri, cel mai elocvent caz fiind cel de la ProTV, prin care incearca sa sublinieze o serie de calitati deosebite pe care le-a dobandit sau le-a pus in slujba spionajului extern.
google-analytics.com