Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (2.92 secunde)
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi. "Nu garantam nici pentru aceasta ca n-ar avea probleme tehnice", a avertizat Traian Preoteasa, luni, la Euronews Romania.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
Ministrul de Interne a prezentat luni raportul final, realizat de Corpul de Control in cazul accidentului provocat de un sofer drogat in statiunea 2 mai, soldat cu moartea a doua persoane.
Agentia de monitorizare a presei Monitoring Mediaa realizat o analiza a prezentei in presa a femeilor implicate in politica in cursul lui 2004.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta. ... La multi ani, BASILICA !
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
- De ce sa dai Like? De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum. Presedintele suspendat va putea participa la emisiuni de dezbatere si va putea aparea si in cadrul emisiunilor informative.
Potrivit unei initiative legislative trecuta de votul Senatului de catre PRM-istul Gheorghe Funar si PNL-istul Ioan Ghise, programele de ttiri ale posturilor de televiziune ti de radio vor trebui sa contina, in pondere egala, ttiri cu teme pozitive ti, respectiv negative.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". ... Cautam acele stiri relevante, impartiale si redactate cu acuratete, care sa nu-mi omoare timpul liber si asa dramuit, ci sa ma ajute sa inteleg ce se petrece in jurul meu, in lumea mea.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
google-analytics.com