Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (3.23 secunde)
Zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un tren nu a reusit sa opreasca la timp, intrand cu viteza in tampoanele de la capatul liniei, relateaza BBC News. Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa.
Tabloidul britanic Daily Mail relateaza despre accidentul din Bucuresti. Soferul care a provocat accidentul era baut si drogat. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. Mai mult, "Il Luce" sustine ca parca a fost lovit intentionat, atat de tare a intrat tramvaiul in masina condusa de antrenorul roman.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, luni, ca tragedii, precum accidentul feroviar din Galati in care conductorul unui tren a murit, au avut loc deoarece sistemul feroviar din Romania a fost subfinantat zeci de ani.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro. ... sa treaca de Chelsea,pentru o calificare de vis in sferturile Europa League.
Se anunta SHOW MAJOR la meciul de pe 23 mai: 12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii. ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei:
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis. Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea.
Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena. ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. ... 2) Nationala Romaniei a ajuns la mana adversarilor;
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
PROTV: 10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. Un crunt accident de circulatie le-a retezat drumul prin viata.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
google-analytics.com