Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (2.77 secunde)
"Inarmati" cu pancarte inscriptionate cu "Valcea voteaza Nu !" si "Nu demiterii presedintelui Basescu !" ori cu chipul lui Traian Basescu si al lui Theodor Stolojan, cu steaguri si sepci cu texte pro Basescu, ramnicenii au petrecut in parcarea de langa Casa Stintei aproximativ cinci ore.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Aceasta este concluzia analistilor Deutsche Welle, intr-un material difuzat ieri, in care se mai profeteste o modificare a pro-americanismului, asa cum s-a manifestat el in tara noastra.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
/ mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: ... Adevarul ca eu, una, nu puteam sa dorm daca PRO-ul nu ma „cadorisea” cu minunea de stire.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru. ... A revenit pe plus.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
google-analytics.com