Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (2.96 secunde)
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Si in relatia actuala, el simte asta si se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania.
Nicolescu a fost numit sef al IPJ Dolj pe 10 aprilie 2009, acesta preluand conducerea politiei doljene dupa pensionarea comisarului-sef Gheorghe Bica.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. ... Si acum, sa le luam pe indelete, savurand cele trei stiri sadice in toata grozavia lor.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Postul de radio Realitatea FM a avut ca tema in ziua de 7 octombrie Legea pensiilor, care pune tara pe jar. Urmarind dialogurile, ascultatorii s-au lamurit ca moderatorii au selectat mai mult oameni cu opinii pro lege, pro putere, pro Basescu. ... Ne-am lamurit ascultand aun alt post de stiri:
"Igas si Blejnar, cei care dau afara pe toti angajatii care nu sunt membri de partid, care nu sustin puterea portocalie actuala, si pun practic in pericol functionarea a doua structuri fundamentale, o structura de siguranta a cetateanului si o structura de colectare a taxelor si impozitelor", a subliniat Ponta.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. ... El a aratat totodata ca va fi mentinuta scutirea de impozit pe profitul reinvestit.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
google-analytics.com