Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (3.43 secunde)
Razvan Mitroi publica pe Inpolitics un articol intitulat "Paranoia ca stire tv", pe care il puteti citi in continuare. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Dupa cum arata cifrele de vanzare a putinelor cotidiene generaliste nationale care au mai ramas pe piata, printul este media de difuzare unde cuvintele vor muri mult mai devreme.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q. ... Initiativa apartine reprezentantilor asociatiilor pentru combaterea contrafacerilor care spun ca aproximativ 60% din produsele vandute pe piata romaneasca sunt contrafacute.
Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Edilul a prezentat documentatia tehnica a licitatiei, Monitorul Oficial in care a fost publicata aceasta, precum si un extras de pe pagina de internet a achizitiilor publice SEAP. ... Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
Astazi, tot mai multe voci autorizate, una ar fi Institutul Reuters, de pilda, prezic intrarea intr-un con de umbra a presei tiparite pe hartie, numita generic jurnalism clasic, promovand prin dezbateri directionate noul gen de jurnalism numit online, digital, adica acela tot mai raspandit prin internet si apoi numeroasele medii de socializare cum ar fi Facebook.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Pe anul trecut, Doljul nu a stat prea bine la unii indicatori economici, daca ne luam dupa cifrele publicate recent de Directia de Statistica pentru luna decembrie a anului trecut.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
Cel mai usor este sa spui adevarul, pe bune.
google-analytics.com