Cautare

1303 de rezultate pentru "stiri maramures" (3.16 secunde)
O soferita a fost filmata, marti dimineata, pe o sosea din Maramures, intre Baia Mare si Oradea, in timp ce gonea cu viteza pe carosabil si facea manevre periculoase.
Sunt inundatii in Maramures, dupa ce raul Tisa a iesit din matca. Apa s-a revarsat in gradinile oamenilor. Un cod portocaliu de inundatii e anuntat in zona pentru aceasta dupa-amiaza.
Pe mai multe drumuri din Maramures se circula in conditii de iarna. Pe partea carosabila a DN18, in Pasul Gutai, drumarii au intervenit pentru indepartarea zapezii de pe carosabil dupa o avalansa la km 22, in judetul Maramures.Ninge abundent in multe zone din judet.
Incident socant pe o sosea din Viseu de Sus, Maramures. Un sofer de 38 de ani a fugit dupa ce a lovit un pieton, insa apoi a revenit, pentru a lua la bataie victima.
Investitii de lux, intr-o comuna din Maramures. Consiliul Local a aprobat constructia unei capele mortuare de 200 de mii de euro, adica 20% din bugetul local.
Sunt nevinovat si astept ca justitia sa faca dreptate, asta spune Seful Inspectoratului de Jandarmi din Maramures, dupa ce a fost acuzat ca ar fi hartuit patru angajate.
Este stare de alerta in tot judetul Maramures din cauza gunoaielor. Decizia vine dupa ce autoritatile au atras atentia ca, la nivelul intregului judet, nu exista spatii de depozitare pentru deseuri.
Localnicii din Sieu, judetul Maramures spun ca primarita, care este si preoteasa, ar fi jucat ajutoarele de incalzire la pacanele impreuna cu sotul ei, preotul din sat.
Descoperire socanta pentru proprietarii unei paduri dintr-o localitate din Maramures.O mare parte din padurea pe care o aveau, a fost pur si simplu rasa de pe suprafata pamantului.
Ancheta de amploare a Inspectoratului Scolar Maramures, dupa ce doi elevi minori ar fi intretinut relatii intime intr-o scoala din orasul Ulmeni.
Un sofer incepator, de 18 ani, si amicul sau au scapat ca prin minune, dupa ce s-au rasturnat cu masina de mai multe ori. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, pe un drum comunal dintr-o localitate din Maramures.
Trei barbati au fost retinuti dupa ce au sechestrat, batut si umilit doi tineri in Maramures. Scenele de violenta au fost filmate de acestia si postate pe retelele de socializare.
Rata de fals-pozitiv a testelor antidrog de saliva AquilaScan WDTP-10, in judetul Maramures, este extrem de mare. Acum, Inspectoratul Judetean de Politie a cerut in mod oficial inlocuirea acestora cu alt tip de test certificat.
Imagini revoltatoare au fost surprinse intr-un abator de porci din judetul Maramures. Inregistrarile au fost facute de un fost angajat, care le-a postat ulterior pe retele de socializare.
Victimele au fost gasite in conditii mizere in judetul Maramures. Oamenii erau obligati sa faca diverse munci. Zeci de mandate de perchezitie au fost puse in aplicare in acest caz.
Au fost retinuti pentru 24 de ore trei dintre stapanii de sclavi din Maramures. Suspectii sunt sot, sotie, si mama unuia dintre ei, iar anchetatorii spun ca exploatau persoane cu handicap.
Victimele au fost gasite in conditii mizere in judetul Maramures. Oamenii erau obligati sa faca diverse munci. Zeci de mandate de perchezitie au fost puse in aplicare in acest caz.
Dincolo de cladiri si echipamente e nevoie de tot mai multe cadre medicale. Cum reusesc autoritatile in Maramures sa-si formeze si pastreze resursa umana, este o experienta care merita impartasita.
Elena Udrea a intrerupt subit transmisiunile posturilor de stiri, vorbind despre eforturile Guvernului in crearea locurilor de munca.
Apoi, vedem la stiri cum alti angajati ai Raiffeisen Bucuresti ajuta niste infractori sa fure din conturile unui client circa 300. 000 de euro, iar un ofiter de credit al aceleiasi banci, din Maramures, a fost prins dupa ce a furat aproape 65.
google-analytics.com