Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (3.41 secunde)
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice: ... Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Pe piata fortei de munca din Dolj semnele unei iesiri din criza se lasa inca asteptate, gasirea unui loc de munca fiind inca extrem de dificila in continuare pentru cei mai multi oameni.
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Guvernul si-a asumat marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Securitatea si sanatatea in munca - preocuparea noastra, a tuturor.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. Statisticile oficiale spun ca deficitul este de 45%. ... importul de forta de munca din statele nemembre UE.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Cu toate ca dupa integrare li s-au impus diverse restrictii, romanii interesati sa munceasca in unele dintre tarile membre ale Uniunii Europene o pot face liber in anumite sectoare de activitate, respectand insa anumite conditii.
Angajatorii care nu le-au deschis inca salariatilor carnete de munca ar trebui sa se grabeasca sa o faca.
google-analytics.com