Cautare

8504 de rezultate pentru "stiri buzau 11 octombrie 2012 educatie finaciara scoala nr 1" (3.42 secunde)
Cei aproximativ 300 de elevi din localitatea doljeana Rast, zona afectata aproape in totalitate de inundatii, invata de ieri, o data cu reinceperea cursurilor, la Scoala nr. ... In schimb, elevii din localitatile invecinate Bistretului, aproximativ 480 de scolari (Scoala cu clasele I-IV Plosca - n.r.
De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
Daca ai principii, iesi afara din aceasta scoala, doamna! ... Sute de parinti din acea scoala, la fel ca la orice alta scoala considerata buna, s-au asigurat din vara ca vor fi primiti, cu speranta unei bune educatii.
Am publicat un text despre timpul necesar elevilor pentru a se pregati de scoala. ... Scriam ca un elev de scoala. ... Asta teoretic, practic, cei mai multi renunta la invatat si se duc la scoala de forma.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala. ... Probabil, pentru orice copil, intalnirea cu scoala e mai mult decat o simpla emotie.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite. ... Comunicatul este semnat si de liderul PNL Buzau, prefectul Cristinel Bagiu.
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
Buzau:
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: Dujmovic (a.g.) 9, Boiciuc 14 / Laruccea 18, Bani 67 (pen.) FC Buzau: ... "Gloria", Buzau (capacitate - 12.321 locuri) Arbitru:
Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00. ... Astfel, pentru Europa, ora Europei Occidentale este ora fusului 0, a Europei Centrale - ora fusului 1 si a Europei Orientale - ora fusului 2.
Exceptie de la aceasta regula fac Franta, care isi sarbatoreste armata la 11 noiembrie (ziua armistitiului dintre Aliati si Germania - 11 noiembrie 1918), Italia, a carei zi a armatei este la 4 noiembrie (data semnarii armistitiului de la Villa Giusti - 4 noiembrie 1918), si Romania, care isi sarbatoreste Ziua Armatei la 25 octombrie.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane.
Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea se raceste semnificativ in aceasta saptamana, iar de precipitatii nu vom scapa pana pe 6 octombrie 2019.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
Cu toate ca discriminarea dintre sexe in educatie se apropie de eliminare, exista diferente mari in interiorul statelor si intre tari si prea multor fete li se interzice sa mearga la scoala, sunt retrase de la cursuri, ori termina scoala fara prea multe perspective.
google-analytics.com