Cautare

8504 de rezultate pentru "stiri buzau 11 octombrie 2012 educatie finaciara scoala nr 1" (3.24 secunde)
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Formatiunea politica nascuta la Buzau dupa refuzul organizatiei locale a Partidului Liberal Democrat de a fuziona prin absorbtie cu PD, si-a lansat marti platforma-program.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... Avertizarea este valabila, luni, intre orele 10 si 11. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara! ... eu nu cred ca o tara are vreun viitor daca nu are educatie si nu are sanatate.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Pe langa fiecare biserica, un after school!", pe care o puteti citi in continuare.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
In perioada 15 august - 30 septembrie 2014, UNICEF si Carrefour desfasoara o campanie de strangere de fonduri pentru a sprijini copiii proveniti din medii defavorizate sa mearga la scoala.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Din motivarea Deciziei CCR 731/2012 reies clar urmatoarele lucruri: 1. S-a judecat si s-a declarat constitutional Proiectul de Lege nr. 264/2012 privind modificarea art.
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj. ... din Craiova (profesori Daniel Stroie, Dragos Cococeanu), Scoala nr.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Presedintele declara, la momentul aprilie 2006, ca "orice rupere a guvernarii este o tradare a interesului national", adaugand ca integrarea Romaniei in UE la 1 ianuarie 2007 poate fi ratata doar daca nu exista stabilitate politica in tara.
Acesta se adauga sustinerii persoanelor cu deficiente de auz sau de vaz, pentru care Fundatia Orange a realizat deja cu succes in cei aproape 4 ani de activitate, numeroase proiecte de educatie, sanatate sau cultura.
google-analytics.com