Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (3.25 secunde)
Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria.
Turistii au preferat in perioada aceasta sa opteze pentru destinatii exotice (Republica Dominicana, Dubai) si pentru cele de schi (Austria, Italia), unde pot sa imbine utilul cu placutul", a spus Nuti Nicola, sales manager la agentia de turism Mapamond.
South Stream este numele unui proiect care prevede construirea unei conducte de gaze naturale din Rusia catre Italia si Austria.
Mai mult decat Romania incasau de la angajat, la nivelul lui 2010, state precum Austria (17,65%), Franta (intre 21,6-26,5%, direct proportional cu veniturile), Germania (21%), Grecia (15-19,4%), Olanda (14,5-32,4%), Polonia (18,71%), Slovenia (37,6%).
In functie de pret, Slovacia este urmata de Ungaria (17 dupa pret si 11 luand in calcul si veniturile), Cehia (18-22), Slovenia (22-28), Austria (23-34), Letonia (25-9), Lituania (27-12), Estonia (28-20), Polonia (29-15), Bulgaria (31-5) si Romania (34-7).
Nabucco Vest este o conducta de gaze cu diametrul de 122 cm si o lungime de 1.300 km, care traverseaza Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, avand o capacitate tehnica de pana la 23 mmc.
"La costuri egale pentru produsele de baza - si dau aici ca exemplu pretul mediu al carburantilor in Austria si in statele Europei de est: ... Strategia Dunarii este un proiect politic european lansat de Romania impreuna cu Austria.
UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est.
Dar foarte importanta este si discutia cu presedintele Serbiei, pentru ca vrem sa mergem pe proiectul realizat de Iugoslavia pe vremuri, inainte de 1990, Romania si alte state, prin care se face o legatura mult mai scurta intre Constanta, Bucuresti Sud-Vestul Romaniei, Serbia, Nordul Italiei, Austria, Elvetia, Franta, fara sa se mai ocoleasca prin traseele traditionale Ungaria - Austria - Germania si asa mai departe.
Pradati si in Austria Nu este prima data cand Steaua are parte de astfel de evenimente in cadrul cantonamentelor.
Nu a facut-o, iar acum va astepta meciurile amicale cu Elvetia si Austria.
Antrenorul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a convocat ieri zece stranieri pentru turneul din Elvetia si Austria, programat in perioada 27 mai - 6 iunie, informeaza site-ul oficial al FRF.
Mijlocasul a afirmat ca Romania trebuie sa castige meciurile cu Austria si Elvetia, chiar daca sunt partide amicale. ... din Lucerna, (30 mai, de ora 21.15) si cu Austria, pe "Tivoli Stadion"
Austria - Romania 0-0 sau putin la nimic Cu trei zile inainte de startul Euro 2012, festinul fotbalului adevarat, nationala lui Piturca a driblat acest sport, jucand cinic, la rezultat, si lasand microbistii sa faca ce au invatat mai bine in ultimul timp:
"Programul este stabilit, intre 18 si 28 iunie vom merge la Poiana Brasov, la Hotel Piatra Mare, iar de pe 2 pana pe 14 iulie vom merge in Austria. ... "In Austria vom sta in localitatea Vosendorf, situata la sud de Viena.
Amicalul cu AS Roma, in stand-by In privinta celui de-al doilea stagiu de pregatire, oficialii olteni nu l-au parafat, desi el fusese anuntat ca se va desfasura in Austria in intervalul 2-14 iulie.
Cred ca in Austria o sa aleg viitorul capitan de la Pandurii", a declarat Petre Grigoras, conform sportingorj.ro. Pe site-ul clubului Pandurii au aparut si adversarii din cantonamentul din Austria, de la Vosendorf, programat in intervalul 2-14 iulie.
Spaniolii scriu ca imediat dupa meciul de campionat cu Granada (4-0), Neymar a plecat sa sarbatoreasca victoria in Austria, in bratele iubitei sale.
Soci a fost ales ca oras-gazda pe data de 4 iulie 2007 in cadrul a celei de-a 119-a intruniri a CIO din Ciudad de Guatemala, celelalte doua candidate pentru gazduirea acestei editii fiind Salzburg (Austria) si Pyeongchang (Coreea de Sud).
Caietul de sarcini mai fusese achizitionat de RCS& RDS, Radiocom, Media Sat, Romtelecom, ORS (Austria) si General Satellite (Rusia). ... Caietul de sarcini fusese achizitionat de companiile locale RCS&RDS, Radiocom, Media Sat si Romtelecom si firmele straine TDF (Franta), ORS (Austria) si General Satellite (Rusia).
google-analytics.com