Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (3.19 secunde)
"Vom discuta la BPN situatia posturilor pe care inca nu ne-am numit oamenii, ca de exemplu sanatoriile de la Mangalia si Eforie, Inspectoratul in Constructii, Filiala Constanta a Loteriei si asa mai departe", a declarat Mircea Banias, care a marturisit ca, pana atunci, este preocupat sa-si trateze problemele de sanatate, de data aceasta in Austria, dupa ce, in primavara, a beneficiat de cateva runde de tratament la Sanatoriul din Eforie.
Rand pe rand, hit-ul a luat cu asalt topurile de specialitate din tari ca Rusia, Italia, Polonia, Ungaria, Grecia, Austria, Germania si multe altele, ocupand aproape de fiecare data locul 1, iar culmea succesului parea sa fie includerea piesei in European Top 100, intre primele 10 pozitii si listarea in topul Billboard.
Acesta a spus ca, de exemplu, in Austria se fumeaza peste tot, autoritatile austriece acceptand asta pentru dezvoltarea turismului. ‘‘Stiti ca schiez si am schiat in Austria.
Aderarea a avut loc, in ciuda asteptarilor generale, in 2007, cand presedintia UE era detinuta de Austria, care a fost, de altfel, unul dintre principalii sustinatori pe care i-am avut in demersul aderarii la acea data.
Agerpres - Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor de la Viena si se intalneste cu omologul austriac Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor, care se desfasoara la Viena, urmand sa aiba convorbiri si cu omologul din Austria, Heinz Fischer, precum si cu reprezentanti ai comunitatii de romani si ai mediului de afaceri austriac.
Pe baza acestui program, fiecare dintre cele trei tari isi pregateste propriul sau program mai detaliat, pentru sase luni.Avand in vedere acest sistem al trioului, Romania va fi implicata direct in elaborarea obiectivelor Consiliului inca din 2018, alaturi de Bulgaria, care va detine presedintia, si Austria.
Si banca HVB Bank, cu sediul central in Austria se dovedeste a fi destul de consecventa in intentia sa de dezvoltare a retelei de distributie. ... Raiffeisen Bank Austria este partener al BERD in co-finantarea lucrarilor la Autostrada Bucuresti-Brasov.
Ei au afirmat ca in Slovacia, Ungaria sau Austria ca si in alte state membre ale Uniunii nu exista astfel de reguli stricte.
Pentru CEC, al carui unic actionar este Ministerul de Finante, si-au exprimat interesul, pana in prezent, o serie de institutii de credit din Austria, respectiv Raiffeisen Bank, Erste Bank si Banc Austria Creditanstalt (membra a grupului HVB).
Potrivit unui raport pentru ianuarie publicat de Bank Austria Creditanstalt, situatia din Romania ultimelor luni a pregatit mai multe surprize la nivel economic.
Daca pana in prezent tara noastra si-a indreptat atentia catre Austria si Germania, acum a venit randul ca Romania sa fie prezenta mai mult si pe piata asiatica.
A doua mare banca ca marime din Austria, Erste Bank este foarte interesata de privatizarea CEC, iar presedintele acesteia, Andreas Treichl, sustine ca participarea bancii austriece la licitatie va urca pretul pe care-l va obtine Guvernul roman, chiar daca Erste Bank va pierde competitia.
Potrivit unui studiu realizat de Bank Austria Creditanstalt la nivelul a 15 state din Europa Centrala si de Est, pentru 2004 activele existente in sistemul bancar din Romania au avut o pondere de 38% in PIB, un nivel mai redus fiind consemnat doar in Serbia, de 35%.
Erste Bank (Austria) si Millennium Banco Comercial Portugues au fost selectate pentru ultima etapa a procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR).
Valoarea tranzactiei prin care Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a preluat pachetul majoritar de actiuni la Banca Tiriac a fost de 248 de milioane de euro, suma ce include si o serie de costuri aditionale de achizitie, potrivit raportului financiar trimestrial al HVB Group, preluat de Mediafax.
Austria si Ungaria - livrarile de gaz rusesc au scazut, dar au fost restabilite;
Pe de alta parte, ambasadorul Austriei la Bucuresti, Christian Zeileissen, reprezentant al presedintiei semestriale a Uniunii Europene, a insistat ca Austria "devine activa numai daca exista o recomandare de amanare a aderarii".
Pentru continuarea discutiilor aparute ca urmare a cererilor Turciei, Austria va organiza in iunie o intalnire la Viena pentru semnarea unui acord interguvernamental de sustinere a proiectului Nabucco.
Elvetia, Belgia, Austria si Franta sunt doar cateva exemple dintre tarile vest-europene care sunt interesate de termopanele produse la noi in tara. ... Alti mari producatori romani si-au indreptat expor-turile catre Belgia si Austria.
Din cele sapte banci care s-au inscris initial in cursa pentru preluarea CEC, au mai ramas valabile ofertele Raiffeisen Bank din Austria, EFG Eurobank, Grecia, National Bank of Greece, Grecia si OTP, din Ungaria.
google-analytics.com