Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (4.23 secunde)
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. ... Jurnalista este de parere ca RIPI, adica RAUTATEA, INDIFERENTA, PROSTIA SI INCULTURA vor distruge tot ce este pe Terra, si nu coronavirusul, transmite Stiri.md.
Sub titulatura de „specialisti”, „experti” etc, televiziunile isi acopera timpul alocat unei anumite stiri - acelei stiri importante - cu parerile „specialistului” de ocazie, la care adauga imaginile care, de altfel, sunt mai mult decat graitoare, si, evident balbele crainicului care se chinuie ingrozitor pentru urechile auditoriului sa mimeze emotia.
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Repet, si eu imi doresc sa nu vad doar stiri scabroase si socante prin mass media. Dar nici nu-mi doresc sa vad din nou jurnale de stiri in care sa ne fie prezentate succesele din nu stiu ce ramura de activitate.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Povestea, astfel cum a fost retinuta in rechizitoriul procurorilor, se refera si la un expert care face evaluari dubioase, si la imprumuturi fictive provenite de la persoane cunoscute in judet, dar si la "topirea in neant" a lui Mitel Munteanu - chipurile, plecat in Austria sa cumpere o combina, insa...
Vis oprit la granita cu Austria Drumul in Ungaria dureaza doar patru-cinci ore. ... Este dimineata cind autocarul opreste in Austria.
Reprezentantii mai multor comunitati din Romania au fost invatati, in urma unei intalniri ce a avut loc in Austria, care sunt avantajele integrarii in Uniunea Europeana si cum pot fi accesate fonduri pentru dezvoltare. ... La congresul ce a avut loc in Austria au participat reprezentanti ai comunitatilor loc
De aici inainte, zeci de mii de tone de cereale din satele din Baragan amplasate pe noile linii de cale ferata construite de statul roman vor ajunge in Portul Calarasi si de aici, mai departe spre Braila sau in amonte spre Austria si Germania.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Comentariile economistilor romani vin in contextul in care Nabucco, proiect comun a cinci tari, din care patru din UE (Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria), este departe de realizare. Proiectul este considerat o alternativa la sursele rusesti de energie si ar trebui sa transporte gaz din Iran pana in Austria.
Austria se pronunta categoric pentru continuarea mecanismului de cooperare si verificare pe justitie pentru Romania, chiar daca presedintele Basescu (foto) face presiuni pentru reformarea justitiei si cere "capul lui Nastase", se arata intr-un document al Ministerului de Externe austriac.
Cele mai vizate institutii sau sectoare, din punctul de vedere al coruptiei, au fost, in Europa, sectorul de afaceri (indicat de opt tari - Olanda, Danemarca, Norvegia, Luxemburg, Islanda, Portugalia, Spania si Elvetia) si partidele politice (sapte tari - Austria, Finlanda, Grecia, Ungaria, Israel, Italia si Marea Britanie).
Fata de alegerile din 2004, extrema dreapta a castigat locuri in plus, ca urmare a rezultatelor foarte bune din tari ca Austria, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda si Marea Britanie. ... Si in Austria unu din cinci voturi s-a dus spre partidele de extrema dreapta.
Acesta este dezvoltat de consortiul Nabucco Gas Pipeline International, din care fac parte companiile Transgaz Medias, OMV (Austria - actionarul majoritar al Petrom), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria), Botas (Turcia) si RWE (Germania).
Acesta este dezvoltat de consortiul Nabucco Gas Pipeline International, din care fac parte companiile Transgaz Medias, OMV (Austria - actionarul majoritar al Petrom), MOL (Ungaria), Bulgargaz (Bulgaria), Botas (Turcia) si RWE (Germania).
google-analytics.com