Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (3.85 secunde)
Austria a cumparat in Romania cea mai mare banca din aceasta parte a Europei- BCR, cea mai mare companie petroliera de stat din fostul bloc sovietic- Petrom, o alta banca de stat, Banca Agricola, a fost cumparata in 2001 tot de austrieci, iar lemnul din padurile Bucovinei este exploatat, de asemenea, de austrieci.
Dupa turneul de saptamana trecuta al ministrului austriac de finante Josef Proll (foto) prin Romania, Croatia, Bulgaria si Ucraina, presa din Austria comenteaza in ample materiale ca masurile promovate de oficialul de la Viena pentru ajutorarea bancilor austrice (Bank Austria, Raiffeisen Bank si Erste Bank - n.
Proiectul South Stream vizeaza construiera unei conducte de gaze naturale din Rusia catre Italia si Austria, tranzitand Marea Neagra intre tarmul rus si Bulgaria, unde se va ramifica catre nord-vest, spre Austria, si catre sud, spre Grecia si Italia.
Despre UNIQA UNIQA Group Austria este unul din cele mai mari grupuri de asigurare din Europa Centrala, care imbina in mod constient individualitatea sa austriaca cu statura sa europeana.
Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a convocat, astazi, zece stranieri pentru turneul din Elvetia si Austria, programat in perioada 27 mai - 6 iunie, informeaza site-ul oficial al FRF.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
ASTRA GIURGIU Austria Viena: ... Austria Viena 3 p, 2. ... Astra â€" Austria Viena 2-3, Plzen â€" AS Roma 1-1.
Oferta Evolio pentru Germania si Austria include in principal tablete, smartphone-uri si sisteme de navigatie GPS It.bzi.ro : ... Brandul Evolio nu va ataca doar Germania, ci si Austria, iar operatiunile vor fi coordonate de la Munchen.
Acest macro-proiect de dezvoltare complexa a Regiunii Dunarea - Marea Neagra, la care ulterior au aderat alte state riverane sau din zona bazinului hidrografic integral al Dunarii - Germania, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovenia, Croatia, Serbia, Republica Moldova, Ucraina, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru -, a fost initiat de tara noastra, impreuna cu Austria si se afla in prezent in implementare.
Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare in premiera la Targul de Turism al Romaniei), Romania, Federatia Rusia, Turcia si Ungaria vin cu reduceri tentante si destinatii dintre cele mai diverse pe o suprafata de peste 7.600 mp.
Kitsteinhorn, muntele pe care se schia in 1904, cand aici functiona o baza a vanatorilor de munte austrieci, si care, in 1965 devenea primul ghetar-domeniu de schi din Austria, se adreseaza acum, preponderent, noii generatii.
Prima fapta cumplita s-a petrecut in sud-vestul Germaniei, in anul 2016, si cealalta, in Austria, in 2014.
S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. ... Italia, Ungaria, Austria si Elvetia. ... In Austria am fost intr-ozona muntoasa.
Austria a anuntat ca, incepand de luni, va extinde lockdownul la intreaga populatie si la nivelul intregii tari. ... Fara a astepta decizia guvernului central, cele doua provincii austriece cele mai afectate, Salzburg si Austria Superioara, anuntasera deja ca vor aplica oricum inchiderea incepand de luni.
Petrecerea milionarului austriac, Florian Gschwandtner, a infuriat Austria Si Germania si Spania au probleme cu petrecerile private. Barul din Austria care a gazduit petrecerea milionarului a primit ajutor de stat de 136.000 de euro In statiunea de lux Kitzbuhel s-au luat masuri stricte dupa party.
Cancelarul Karl Nehammer pune infrangerea puternica a partidului sau in Austria Inferioara pe seama crizelor multiple care au afectat si afecteaza Austria.
Potrivit unui post de televiziune de stiri, in topul ofertelor se gasesc destinatiile externe, specifice sporturilor de iarna, cum ar fi Austria sau Italia.
De la cuvinte grele pana la manifestari tendentioase- stiri tv, radio, internet…etc. ... Tari ca Germania si Austria se simt de doar cateva zile sufocate de valul de refugiati si nu putini sunt cei care doresc inchiderea granitelor, se va ajunge si la acest lucru.
Pe site-ul Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) au aparut 3 stiri despre aparitii luminoase misterioase pe cerul Romaniei.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
google-analytics.com