Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (2.84 secunde)
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Potrivit lui Stelian Tanase, postul de stiri Realitatea TV va fi repozitionat de la inceputul anului 2011, astfel incat sa-si clarifice "regulile de joc" si sa aplice strict regulile BBC.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri?
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
El a adaugat ca la intalnirile avute cu Wolfgang Schussel si cu ministrul de Externe Ursula Plassnik s-a discutat si despre preluarea de catre Austria, la inceputul lui 2006, a presedintiei UE si oportunitatea de a se dezvolta cooperarea tarilor din regiunea dunareana.
Ambasadorul austriac la Bucuresti, Christian Zeileissen, a declarat ieri ca Austria a devansat data procedurilor parlamentare de ratificare a Tratatului de Aderare a Romaniei, pentru ca acest lucru sa fie posibil in primul trimestru din 2006.
In topul tarilor se afla Germania, Austria si Italia, tari ale caror populatii au declarat ca isi verifica alunitele la medicul dermatolog, in proportie de 24%, 23% respectiv 20% cel putin o data pe an.
Nu trebuie uitata nici miscarea separatista care cere alipirea Tirolului de Sud la Austria, regiune pe care Italia a primit-o la finalul celui de al doilea razboi Mondial.
Demisia ambasadorului Romaniei in Austria Ambasadorul Romaniei in Austria, Andrei Corbea-Hoisie, si-a depus demisia in urma cu 10-12 zile din proprie initiativa, a declarat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
La randul sau, ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger, a declarat ca se afla intr-o regiune care, prin istorie, are o relatie deosebita cu Austria si a anuntat ca tara pe care o reprezinta va participa la proiectele de turism lansate de CJ Suceava.
Aici se va conecta la sistemul Trans Alpine Pipeline - TAP, care aprovizioneaza Austria si Germania. ... In Austria si Germania sunt interesate sa proceseze titeiul transportat de oleoduct patru rafinarii, dintre care trei apartin OMV.
Potrivit comunicatului, HVB si Banca ¥iriac continua sa fie subsidiare ale Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), cu sediul in Viena, care este acum membru al UniCredit Group. ... Grupul va fi lider de piata in Germania, Italia si Austria, si principala banca din regiunea Europei Centrale si de Est.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, aseara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Olanda, Franta si Austria vor sa intre pe piata romaneasca cu cate doua banci fiecare.
Delta a fost declarata peisajul anului 2007/2008 de catre Nature Freunde International, un ONG cu sediul central in Austria, austriecii sunt turisti care sunt pasionati de Dunare si de natura.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank. ... Vereinsbank Victoria Bauspar AG, Bank Austria Creditanstalt AG si UniCredit Tiriac Bank.
google-analytics.com