Cautare

1575 de rezultate pentru "stiri austria" (3.05 secunde)
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public. Printre acestea se numara stiri privind distribuirea de pachete catre batrani, despre spectacolele de samba, inclusiv despre programul guvernamental "prima casa".
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
In aceste momente putem urmari buletinul de stiri al Realitatii TV.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. ... Si acum, sa le luam pe indelete, savurand cele trei stiri sadice in toata grozavia lor.
Doar de dragul unor stiri de breaking news? ... Apoi redactiile de stiri ar trebui sa dispuna de un set de instructiuni si de proceduri despre cum sa foloseasca astfel de informatii inainte sa se produca vreun dezastru sau eveniment ce poate fi folosit drept breaking news”.
Daca ne comparam, folosind datele SwissRe si rapoartele CSA, observam ca in Polonia ele sunt la 900 de euro, in Ungaria la 1.190, in Austria 2.050, in Franta  2.800 si in Germania si Italia nivelul este de 3.200 de euro.O statistica inselatoare daca ea nu este corelata.
Producatorii din state precum Austria, Germania si unele regiuni din Franta se opun vehement acestei masuri.
Potrivit unei statistici efectuate de Eurostat, oficiul de statistica al UE, Austria ramane a patra in lista celor mai bogate tari din UE. In Austria, PIB-ul se situeaza cu 28% peste media din UE.
"Portul Constanta este deschis si pregatit pentru orice cantitati si tipuri de marfuri tranzitate catre sau dinspre Austria, pastreaza o legatura stransa cu mediul de afaceri austriac, iar pozitionarea si facilitatile pe care le ofera constituie o alternativa viabila de transport catre Austria, pentru marfurile ce vin sau pleaca din Orientul Mijlociu.
euro, precum Bog‘Art (Raul Doicescu), ACMS (familia Tanasoiu), Rotary Constructii (Mihai Leonard Rotaru), Aedificia Carpati (Petre Badea), Dafora (Gheorghe Calburean) si UTI Instal (Tiberiu Urdareanu), Comnord (Sorin Creteanu) si companii straine ca Sedesa (Spania), Alpine (Austria), Strabag (Austria).
Austria a intrat de aseara in carantina pentru 20 de zile. Austria spera sa ridice restrictiile pe 13 decembrie. Austria a raportat sambata 15.297 de noi infectii.
S-a facut un calendar pentru unele tari nordice, Austria, chiar Elvetia a fost luata in calcul si s-a inceput expansiunea catre est. Elvetia si Norvegia au spus NU la referendumuri, dar Austria a spus da.
S-a facut un calendar pentru unele tari nordice, Austria, chiar Elvetia a fost luata in calcul si s-a inceput expansiunea catre est. Elvetia si Norvegia au spus NU la referendumuri, dar Austria a spus da.
Austria continua sa refuze aderarea Romaniei la spatiul Schengen Ciolacu vrea despagubiri de la Austria care nu ne vrea in Schengen Marcel Ciolacu vrea sa duca Austria la Curtea Europeana de Justitie
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
google-analytics.com