Cautare

2253 de rezultate pentru "stiri accident rutier in batoti" (4.88 secunde)
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. ... Ea a pornit pe culoarea verde a semaforului, dar a fost izbita in plin de o Dacia 1310.
Severin a intervenit azi noapte cu un ofiter, sapte subofiteri, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in municipiul Dr. ... Severin, pe Calea Targu-Jiului, la un accident rutier.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Traversati prin locurile marcate" a fost tradus in peste 20 de limbi straine, generand peste 245 de articole in presa internationala si peste 100 de materiale in presa din Romania.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Exact in dimineata zilei in care Adevarul a publicat stenograma audierii mele la comisia lui Dan Voiculescu", scrie Saftoiu. ... In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Telefonia mobila si internetul par sa devina o alternativa din ce in ce mai tentanta pentru mass media. Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. In partenariat cu Orange, Telenews va fi deasemenea accesibila pe internet.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
google-analytics.com