Cautare

8445 de rezultate pentru "stiri accident rutier craiova 9august 2010" (4.02 secunde)
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" ... Compania Ford a lansat ieri, in premiera in Romania, noul autoturism B-Max care se va produce la Craiova.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford. ... „O parte dintre furnizori speram sa se instaleze la Craiova, o parte poate vor analiza si vor gasi alte locatii la fel de interesante.
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
Desi este obligata prin lege sa contribuie cu bani pentru copiii institutionalizati care provin din Craiova, municipalitatea nu a mai dat un leu de trei ani pentru orfanii sai.
Situatia nu este valabila si pentru Regionala Craiova. ... La Craiova, din cele sapte sectii de cale ferata, doar una a fost inchiriata, cea de pe ruta Costesti - Rosiori, pe care firma Servtransinvest din Timisoara efectueaza transport de calatori de doi ani.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Ford Motor Company va transforma uzina de la Craiova într-una dintre cele mai importante unitati în productia Ford Europa de vehicule si motoare.Strategia Ford la uzina de la Craiova a fost dezbatuta la Bucuresti, pe 16 iulie, la o întâlnire între presedintele Ford Europa, John Fleming, premierul român, Calin Popescu Tariceanu, si membri ai comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova.
Conducerea Complexului Energetic (CE) Craiova spune ca pretul carbunelui cumparat în prezent de la SNLO este cu 30% mai mare fata de costul de productie.
O firma italiana contractata de Ministerul Transporturilor a propus modernizarea liniei electrice de cale ferata care deserveste ruta Craiova - Calafat.
google-analytics.com