Cautare

4089 de rezultate pentru "stiri 22 07 2009" (3.52 secunde)
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... 22% - nu prea multa incredere • 55% cred ca este un post care corespunde cel mai bine ideii de televiziune publica;
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
google-analytics.com