Cautare

96 de rezultate pentru "stela lucaciu" (3.03 secunde)
Nicolae Barzache - inspector scolar general si Stela Anghel - inspector scolar general adjunct. Toate detaliile fiind puse la punct, pe 15 noiembrie 1994 Marin Sorescu soseste la Calarasi.
Stela Furcovici, Ion Lupu, Mihai Mereuta, Ion Caramitru - Vineri, 18 mai, ora 08.30: UIMITOARELE AVENTURI ALE MUSCHETARILOR Scenariul si regia:
Au confirmat Stela Enache, Aurelia Temisan, Anca Turcasiu, Gabriel Cotabita, Carmen Radulescu, Viorela Filip, Berti Barbera, Carmen Movileanu, Bogdan Stanoevici, compozitorul Ionel Bratu Voicescu, Marina Florea, Sergiu Cioiu, Titus Andrei, Carmen Anton, Geanina Olaru, Florin Apostol, E.S.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat la Teatrul Elisabeta din Capitala, spectacolul dedicat Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice si seniorilor bucuresteni.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Sorin Lavric, director programe interne, Razvan Voncu, director programe externe, Daniel Cristea-Enache, director de imagine, Stela Pahontu, director economic, Dragos Ursache, noul director administrativ.
Ne luam ramas-bun de la Stela Popescu, marea actrita, care a fost mereu alaturi de noi. Chiar daca pare greu, va indemnam sa nu fiti tristi.
Atunci trebuie sa o facem regina pe Stela Popescu, moartea ei scotind in strada mult mai multi romani! - 16 decembrie la 21:16:
Daca tot am apucat, hai sa multumesc in primul rand publicului bucurestean si publicului roman, Teatrului de Revista Constantin Tanase, colegilor mei si celei careia i-am fost partener de-o viata, Stela Popescu.
Stela Lie), care au desenat de-a lungul timpului in cadrul Muzeului, folosind natura ca subiect. Lucrarile lor sunt reunite intr-o expozitie care este organizata in doua sectiuni.
De la pasiune a devenit afacere de familie, ne-a spus Stela Bobis, cea care conduce afacerea aceasta impreuna cu sotul ei, Sorin Bobis, de profesie inginer.
Daca nu stiu ce fata, care isi petrece concediul cu omul de afaceri cutare, este catalogata de presa drept vedeta, atunci cum putem s-o numim pe Stela Popescu?
Desi adunase nume cu greutate ale teatrului si filmului romanesc, cum ar fi Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitanescu, Valentin Uritescu, Stela Popescu, Tora Vasilescu, Tamara Buciuceanu, Serban Ionescu, Horatiu Malaele, Alexandru Arsinel, George Ivascu, Sebastian Papaiani si altii de inalta lor "teapa", "Cuscrele" nu reusise in primele episoade sa stranga prea mari audiente, fiind intrecut de departe de manelisti, de alde Nicoleta Luciu si de "actori" de genul "Numai iubirea" sau "La bloc".
Stela de 55 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
Printre familiile de romi perchezitionate se numara si cea a presedintei romilor din Strehaia, Stela Mihai, care a mai fost retinuta si apoi pusa in libertate pentru mai multe fapte de evaziune fiscala.
Ai gresit, trebuie sa platesti", a precizat cantareata Stela Enache. Omul Lucian Dinita Comisar sef de politie Director - Directia Rutiera Data si locul nasterii:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com