Cautare

96 de rezultate pentru "stela lucaciu" (2.70 secunde)
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Stela Lucaciu din Suceava participa in acest weekend la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Stela Lucaciu din Suceava a participat recent la targul Craciun Taraneasc, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman din Sos.
Stela Lucaciu din Suceava a participat recent la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman din Sos.
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR. ... Cele mai cautate obiecte sunt iile, covoarele bucovinene si sumanele!", ne-a spus Stela Lucaciu din Suceava.
Stela Popescu este una dintre cele mai iubite actrite din Romania. ... Un detaliu foarte putin cunoscut al carierei sale e ca inainte de a fi actrita, Stela a defilat pe podiumurile de moda in timpul regimului comunist. Stela Popescu, 78 de ani, era in tinerete de o frumusete rapitoare.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei. ... Iar Stela Popescu le va oferi celor veniți la festival un recital.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei. ... Iar Stela Popescu le va oferi celor veniți la festival un recital.
Popescu, a publicat un text care elucideaza diagnosticul actritei Stela Popescu. ... Poate ca acum actrita Stela Popescu ar fi trait. ... "Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus.
Am venit cu modele vechi de ii, din Bucovina, cusute manual, care costa intre 200 RON - 600 RON, veste traditionale, la 300 RON si la 600 RON, opinci de piele, la 80 RON, costume populare din Bucovina, ne-a spus Stela Lucaciu din Scheia, jud.
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
Stela Alexe participa in aceasta perioada la targul traditional organizat de Craciun pana pe 27 decembrie inclusiv.
Stela Alexe a fost prezenta recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
8 - 10), va avea loc premiera oficiala a musicalului Chirita la Iasi de Roman Vlad, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal.
Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
Pe Stela Popescu, admiratorii nu au vazut-o niciodata trista sau cu acea fata specifica omului chinuit de durere. ... Insa, dincolo de zambetele, glumele si jovialitatea sa, Stela Popescu a ascuns o suferinta:
Ce spune soferul care a condus-o acasa Noi dezvaluiri socante despre Stela Popescu au aparut dupa discursul incoerent pe care l-a avut la Gala Femeilor de Succes, acolo unde a primit un premiu pentru toata activitatea sa.
google-analytics.com