Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (4.11 secunde)
In ipoteza in care actualul statut nu va fi modificat, componenta Biroului Permanent National al PD va fi stabilita intr-o sedinta a CNC, care va avea loc imediat dupa Conventie.
Antonie Iorgovan a avut o scurta interventie privind un punct din Statut, dar cu toate acestea modficarile au fost votate in unanimitate asa cum au fost propuse de cei prezenti in prezidiul Congresului.
Vicepresedintele PD a afirmat ca decizia Colegiului Director a fost determinata si de faptul ca multi membri ai BPJ, inclusiv presedintele organizatiei judetene, Mihai Rusu, aveau statut de interimari.
"Nu putem sa punem niste lucruri in statut fara sa facem o discutie prealabila cu dl. Iliescu … Trebuie sa vedem efectiv cum priveste dl.
In favoarea acestei teorii pledeaza si decizia de eliminare a articolului din statut care interzicea depunerea motiunilor de alta natura decat cea social-democrata - hotarare dezbatuta ieri in Colegiul Director al PD.
Aproape 800 de delegati prezenti sambata la sedinta Consiliului National de Coordonare al PD au decis, cu un singur vot impotriva, eliminarea din statut a obligativitatii prezentarii exclusiv de motiuni social-democrate de catre candidatii la sefia formatiunii, lasand cale libera aderarii la curentul popular.
De asemenea, au fost votate modificarile la statut si noile structuri de conducere ale Partidului Conservator, printre care Consiliul National si comisiile de Etica si de Cenzori.
un statut al parlamentarilor care sa-i aseze pe picior de egalitate in fata legii cu orice alt cetatean • 4.
Actualul lider en-titre a transat definitiv problema anuntand, ieri, ca functia de presedinte de onoare nu mai poate fi inclusa in statut acum, dupa terminarea Congresului:
"Nu modificam nici un statut. Vreau sa va spun ca statutul partidului nu poate fi modificat sub nici o forma si eu sint, ca presedinte al partidului, garant ca statutul partidului nu va mai fi modificat pentru nimeni si pentru nimic", a precizat Geoana.
Parlamentarii, care vor avea statut de observatori, vor fi selectati cel mai probabil de Biroul Permanent National pe baza anumitor criterii, printre care cunoasterea a doua limbi straine si experienta politica in domeniul relatiilor externe.
Din ambele textele reiese ca functionarii publici parlamentari se bucura de statut special, ca pot avea functii de executie si conducere daca au cetatenie romana si nu au antecedente penale.
Prin decizia europenilor, partidul condus de Mircea Geoanaeste sigura formatiune politica din Romania care a primit acest statut. PSD a precizat ca, la acest moment de referinta pentru evolutia sa, aceste realizari nu ar fi fost posibile fara sprijinul partidelor membre ale Internationalei Socialiste si PSE.
Importanta majora a Constitutiei consta, stimati colegi, exact in faptul ca ea descrie si ordoneaza structura unui stat, creand baza esentiala a garantarii si apararii unui statut la care orice cetatean este indreptatit.
Biroul Permanent National al PSD l-a desemnat ieri pe deputatul social-democrat Adrian Severin sa se ocupe, impreuna cu reprezentanti ai Partidului Socialist European, de selectarea parlamentarilor partidului care vor avea statut de observatori la Parlamentul European.
Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati, cu modificarile si completarile ulterioare, Serviciul inspectorilor de monitorizare este format din inspectori de monitorizare, functii publice cu statut special, pentru ocuparea acestora impunandu-se respectarea conditiilor specifice prevazute de lege.
O lista impresionanta de semnaturi, dar nici o precizare despre autoritatea acestora de a-l demite chiar pe presedintele formatiunii sau despre prevederea din statut care ar permite acest lucru.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator (PC), a declarat ieri ca partidele care sunt deja membre asociate ale Partidului Popular European (PPE) si cele ce aspira la acest statut trebuie sa se sprijine reciproc.
"Cunosc teritoriul, noul statut implica deplasari in teren, dar acest lucru il faceam si inainte. Eu sunt o persoana echilibrata, bine integrata in structurile de partid, iar inainte tot in cadrul Departamentului Organizatoric imi desfasuram activitatea”, a subliniat deputatul.
google-analytics.com