Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (8.79 secunde)
Desi nu a fost niciodata destituit, Ristea a fost transferat la Bucuresti, unde a indeplinit functia de consilier al ministrului Finantelor Publice, locul sau fiind ocupat cu statut interimar de Catalin Doica, inalt functionar in cadrul Directiei Juridice a MFP.
Multi dintre ei sint functionari publici si, potrivit legislatiei in vigoare, este dificil sa se aplice o simpla sanctiune unui angajat cu un astfel de statut, conditii in care aproape ca nici nu se mai poate vorbi de o demitere.
Birourile Permanente ale Parlamentului au decis ieri sa se constituie o comisie comuna pentru elaborarea proiectului de statut al parlamentarului si pentru modificarea si completarea Regulamentului sedintelor comune ale celor doua Camere.
8 februarie este data limita pana la care doritorii se pot inscrie la concursul organizat de Primaria municipiului Mangalia pentru ocuparea a patru posturi cu statut de personal contractual din aparatul de specialitate al primarului.
Vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc considera ca nu ar trebui schimbate multe lucruri in statutul partidului, pentru ca actualul statut este foarte european si cuprinde un numar normal de membri in Delegatia Permanenta si in BExC.
In cazul in care vor exista absente, cei care risca sa faca acest gest vor primi sanctiunile prevazute de statut care merg de la avertisment pana la excluderea din partid.
Apoi, el a lansat bomba si a spus ca nu este de acord cu introducerea in statut a functiei de presedinte executiv.
In privinta ideilor exprimate in documentul “Reforma profunda a PSD“, adoptat la Cluj-Napoca de 14 filiale ale partidului din Ardeal, Adrian Nastase a declarat ca “trebuie operationalizate in principii care sa figureze in statut“.
Cioroianu a avansat ipoteza ca acest contract este paravanul pentru inlesnirea contractelor dintre Dragos Seuleanu si politicieni americani. Seuleanu ar face lobby pentru un viitor statut diplomatic al sau in SUA.
Vechime mai mica Alte modificari la statut vor viza modul in care vor fi alesi pe aceste functii la toate nivelurile si vechimea necesara pentru a putea candida la vreuna dintre ele.
Danemarca detine Groenlanda de trei secole, iar din anul 1979 insula se bucura de o autonomie limitata. Extinderea autonomiei va presupune de asemenea recunoasterea unui statut egalitar cu toate celelalte popoare ale globului.
Avand binecuvantarea data de Ion Iliescu la inceputul saptamanii, presedintele PSD, Adrian Nastase, era extrem de sigur ca mult discutata functie de presedinte executiv va fi infiintata, prin Statut, la Congresul din 21 aprilie, la propunerea BEx, decizie ce urma a fi luata ieri.
La posibilitatile actuale de informare, stim bine ca exceptand republica semi-prezidentiala franceza care confera presedintelui un statut diferit, sefii de state din UE chiar corespund acestui profil, pe care il respecta in mod tacit.
Nu printr-o repetare nostalgica ci a vechilor slogane ci printr-o abordare adecvata la noul statut al Romaniei europene.
Dar fiecare din cei 11 parlamentari europeni ai PSD la Bruxelles si-a facut un nume si un statut care ar fi putut fi exploatat mai mult.
Diaconescu afirma ca, intrucat, din "cauze care scapa", intre Bucuresti si Chisinau nu a fost semnat niciun acord, niciun protocol bilateral, cele doua tari ar trebui sa semneze macar un memorandum, care, chiar daca nu va avea statut juridic deplin, ar avea o valoare politica.
“Voi candida pentru o pozitie de vicepresedinte. Vor fi 5-7 vicepresedinti ai PSD, conform noului statut“, a precizat Rus.
Intrucat nu mai are legatura cu Parlamentul, FDR nu a aflat ca cei 35 de reprezentanti ai Romaniei vor avea statut de observatori si vor fi desemnati de partidele parlamentare, nu prin alegeri.
Pe de alta parte, filozofia textului este obscura, din moment ce din puterea judecatoreasca numai judecatorul este tinut a raspunde cu toate ca procurorul are un statut identic, apartinand corpului de magistrati, activitatea judiciara incluzand si activitatea procurorului, ramasa in afara reglementarii privind raspunderea.
"Contractul de delegare a gestiunii serviciilor (...) se atribuie direct (...) operatorilor cu statut de societati comerciale infiintati dupa intrarea in vigoare a prezentei legi, prin reorganizarea pe cale administrativa a fostelor regii autonome de interes local sau judetean ori a serviciilor publice".
google-analytics.com