Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (5.19 secunde)
Despre Romania interbelica s-a spus ca a reprezentat o stare de necesitate”. ... Sunteti intr-o stare de necesitate” pentru America si pentru alianta occidentala.
El mi-a dat ca exemplu o pisica surda care nu era in stare sa toarca. Alt pacient de-al sau a fost un motan care avusese meningita cand era pisoi si nu era in stare sa invete nimic, asa ca nici el nu torcea.
Diaz a iesit atunci din vehicul si a reusit sa mai faca inca doua poze, inainte ca nava sa tasneasca pe verticala si sa dispara in cer, lasandu-l pe Diaz intr-o stare de soc. ... Intr-o stare de soc, am raspuns si eu, cu acelasi gest.
Problema e ca aceasta stare exceptionala sa nu se intinda prea mult. Si in Franta s-a declarat stare exceptionala pentru un atentat.
In aceasta stare de transa hipnotica subiectii reusesc de multe ori sa relateze cu mare exactitate detalii personale din ceea ce se presupune ca au fost vietile lor trecute, detalii cum ar fi amplasarea geografica, ocupatia, nume ale rudelor si alte amanunte pertinente corecte istoric si cultural.
Prin CRV, o persoana oarecare poate capata, dupa un antrenament corespunzator, de circa doi ani, si cu ajutorul unor instalatii tehnice anume concepute, capacitatea de a se dedubla, adica de a se transpune, printr-o dublura astrala, intr-un punct ales de pe glob (si nu numai), fiind in stare sa vada si sa descrie apoi in detaliu locuri, instalatii, incaperi, documente secrete.
- In mecanica cuantica, particulele nu au o stare certa, in afara cazurilor in care sunt observate. ... De fapt, se pare ca, in curand, si noi insine vom fi in stare sa facem asa ceva, in lumile pe care le simulam.
Vei fi in stare sa rezolvi o problema de proprietate sau sa faci imbunatatiri casei, gradinii, apartamentului tau. ... Vei fi suficient de norocos si in stare sa iti aranjezi tot ce e mai important pentru tine.
Ionela Prodan a fost internata in stare grava, miercuri dimineata. Se pare ca lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfatuit familia sa se astepte la ce e mai rau.
In momente atat de nefericite si tulburatoare, nu este neobisnuit sa se instaleze o stare de negare. ... Convingeri false , care incurajeaza oamenii si ii mentine intr-o stare de spirit morala si pozitiva.
Asa te vei proteja de incurcaturile pe care ti le provoaca o stare de nervi accentuata.
Ne da o stare de bine pentru cateva momente, dar apoi ne umple de vina, a spus nutritionistul Mihaela Bilic in cadrul evenimentului MAMA SI COPILUL. ... Nici in familia respectiva nu exista insa un echilibru, o stare de bine.
Iti vei rezerva ceva mai mult timp pentru a-l petrece alaturi de partenerul de suflet si te vei simti excelent in compania acestuia GEMENI Inceputul de luna te gasesti intr-o stare de agitatie si incerci sa faci cat mai multe lucruri intr-un timp scurt.
Aripa 406 vanatoare-interceptare [o aripa este formata din mai multe escadrile, fiind echivalentul unui regiment de aviatie de la noi, n.m.] era atasata sectorului Met (RAF) si avea avioane F-86D aflate in stare de alerta in functie de cerintele operative.
Aceasta stare de spirit a determinat ca, pe parcursul Primului Razboi Mondial, autoritatile tariste sa-i considere in bloc pe evreii galitieni spioni germani sau austrieci, potentiali factori de destabilizare in spatele frontului propriu si sa procedeze la deportarea lor in interiorul Rusiei.
Atunci iubirea nu e o relatie, e o stare. ... Iubire-fiinta inseamna o stare de iubire - cand ai ajuns acasa, cand ai ajuns la cunoasterea a ceea ce esti, atunci rasare iubirea in fiinta ta.
Cercetatorii de la Institutul Inimii din California au publicat in American Journal of Cardiology (1995) un studiu in care aratau ca axarea gandirii pe o emotie placuta, pe un sentiment de recunostinta si indeosebi pe un sentiment de iubire fata de semeni realizeaza imediat o stare de coerenta cardiaca.
o lumina orbitoare, care se vede eventual prin ceata, un dans al Soarelui, un glob stralucitor sau un disc rotindu-se foarte rapid, o coloana de lumina care coboara de sus si pe care martorul se poate inalta de la pamant, fire sau petale cazand din cer si topindu-se, vesminte care raman uscate in ciuda ploii, un nor din care apare o fiinta nepamanteana, scaderea temperaturii, o liniste nefireasca, pierderea notiunii timpului, o stare de transa, o stare de epuizare dupa terminarea contactului etc.
Cayce spunea ca, in stare de transa, el ajungea, cu gandul, intr-o imensa arhiva (pentru care a folosit numele de AKASHA, memoria Universului).
Senatorul PSD Antonie Iorgovan s-a internat cu diagnosticul de ulcer duodenal, la sfarsitul saptamanii trecute, la Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Resita, in stare grava, dupa ce ulcerul de care sufera de la varsta de 19 ani a recidivat intr-o forma acuta.
google-analytics.com