Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (3.23 secunde)
Constantin in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. ... Petruta in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. ... Sorin in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Florin este cercetat in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Un al treilea pacient, dar si soferul salvarii, au ajuns la spital, in stare grava. ... Doua ambulante au fost trimise la fata locului si au fost gasiti doi decedati, un accidentat in stare grava si unul in stare mai putin grava", a declarat Dumbravita Florescu, reprezentant al Ambulantei Mehedinti.
Claudiu in stare de retinere si P. Robert in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la infractiunea de evaziune fiscala si cu P. Victor in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 24, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate. ... in stare de retinere si A. ... in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 16, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Avocatii edilului, judecat in stare de arest preventiv inca din luna martie a acestui an, au solicitat, la ultimul termen al procesului, care are loc la Tribunalul Gorj, punerea in libertate a clientului lor.
Andrei in stare de libertate, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si identificarii celorlalti suspecti. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 23, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cele doua in stare de libertate. ... Mariana in stare de libertate.
Paul in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului Judecatoriei Sectorului 2 cu propunere de arestare preventiva. ... in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Zlaticain stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 18 Politie, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cele doua in stare de libertate. ... in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Politie Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu P. Florentin in stare de libertate. ... Nicusor in stare de libertate. ... Gabriel in stare de libertate.
Comisarul Nicolae a sanctionat un politist dupa ce a fost palmuit de un prieten de-al sau "La sfarsitul anului trecut (anul 2007- n.red.), in timp ce efectua serviciul de noapte in oras, colegul Dobre Lucian a fost agresat verbal si fizic in plina strada (palmuit) de catre directorul SC Prest Constructii SA, Pintilie Adrian, cunoscut cu comportamente de acest gen inclusiv fata de colegii nostri din Fetesti pe care acesta i-a injurat si in fata carora s-a dezbracat fiind in stare de ebrietate la volan si laudandu-se ca nimeni nu-i poate face nimic deoarece este prieten cu dl.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Adica nu e nici unul in stare in Romania sa va dea o replica pe bune, ca or fi unii care stiu mai multa economie poate decat dumneavoastra sau poate care au cifrele, de ce nu iese nimeni sa va dea o replica pe fata?
In politica am intrat cu o stare ca lumea, nu am fost persoana care sa se ridice prin partid sau sa se realizeze material venind intr-o institutie publica. ... Eu creasem o stare de spirit in institutie si in Craiova.
Din pacate, nu stiu daca as mai fi in stare sa fiu profesor in situatia pe care am vazut-o eu acum prin licee, cu elevii care stau cracanati si fumeaza, eventual dau si fumul in nasul profesorului.
7 comisii la Senat nu pot functiona Din 16 comisii permanente, la Senat, 7 vor fi in stare de nefunctionabilitate pe durata grevei parlamentare a senatorilor USL. ... La Camera Deputatilor, doua comisii sunt in stare de nefunctionare:
Cea mai violenta manifestare a avut-o la o reuniune (terminata cu petrecere) cu ofiteri si subofiteri de politie la cabana piscicola din satul Bercu Nou comuna Micula unde, aflandu-se in stare de ebrietate, fara nici un motiv, a folosit un pistol cu socuri electrice impotriva sefului de post din localitate, pe care l-a doborat la podea, fiind necesara interventia unor subofiteri pentru a fi imobilizat si dezarmat.
Sergiu Nicolaescu, in stare grava la spital Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale.
Dragnea a reusit un lucru extraordinar, dupa ce in 2014 PSD era intr-o stare foarte proasta, toti prevedeau ca se va dezintegra. ... A adus noi lideri, a adus echipa de consultanti din Israel, foarte redutabila, ceea ce nimeni nu fusese in stare.
google-analytics.com