Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (3.18 secunde)
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
El a operat gratis doi pacienti in stare grava, la o clinica privata. ... Radu Zamfir, care poarta si acum geaca pe care a avut-o in ziua tragediei aviatice din Apuseni, a decis sa opereze fara bani pacienti aflati in stare critica la o clinica privata din Capitala.
Senzatia de decorporalizare are loc de obicei in cazul unor persoane care au trait un soc sau sunt in stare critica, la limita dintre viata si moarte. ... Hipnoterapeutul sustine ca putem sa obtinem aceasta stare prin exercitiu, chiar in timp ce intretinem relatii sexuale.
2 trenuri regionale s-au ciocnit vineri seara in apropiere de Viena, accident in urma caruia 2 vagoane au deraiat, 12 persoane fiind ranite, dintre care 4 in stare grava, au anuntat echipele de prim-ajutor, potrivit AFP.
In decembrie 1989, nivelul de trai era atat de coborat, iar nivelul de aspiratii atat de ridicat, incat multi dintre noi au vrut sa uite cu buna stiinta ce varsta au, ce potential au, ce resurse au si s-au aruncat in lumea privata sau in noua lume a statului democratic cu toata vointa si putinta de care au fost in stare.
Probabil mulţi ar fi in stare să işi renege acum chiar şi jumătate din membrii cu stare din familie, numai să ... E atat de mare spaima in PSD, incat toţi sunt in stare acum să
Probabil mulţi ar fi in stare să işi renege acum chiar şi jumătate din membrii cu stare din familie, numai să ... E atat de mare spaima in PSD, incat toţi sunt in stare acum să
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului Politiei Metrou, sub aspectul savarsirii infractiunii de cersetorie, cu A. Mihaela in stare de libertate. ... Lucica in stare de libertate. ... Alina in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 19 Politie cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 17 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 20 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cei doi in stare de retinere.
NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L.
Din cei 83 suspecti identificati, 27 au fost prinsi in flagrant iar 9 persoane sunt cercetate in stare de retinere. ... Cercetarile sunt continuate pentru savarsirea infractiunii de port ilegal de arma alba, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile au fost continuate de Sectia 23 Politie cu cei in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, iar in urma prezentarii la Instanta de Judecata s-a stabilit ca cercetarile sa fie continuate cu S. COSTEL in stare de arest preventiv, iar cu T.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 22 Politie cu cei in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 in vederea formularii propunerii de arestare.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de cutit intr-un loc public, cu P. Niculae in stare de libertate. ... Vasile in stare de libertate. ... Andrei in stare de libertate.
Nicusor un stare de retinere, iar M. Aurel in stare de libertate. ... Alexandru in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, in vederea formularii propunerii de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 17 Politie pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere si pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
Cercetarile sunt continuate, cu autorul in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de port illegal de cutit. ... Cercetarile sunt continuate, cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.
google-analytics.com