Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (3.37 secunde)
Gemeni S-ar putea sa iti incepi ziua intr-o stare apasatoare, din cauza problemelor acumulate, dar daca vei reusi sa te distantezi putin de ele, vei vedea ca exista si solutii. ... Exista riscul sa fii judecat (a) cu asprimea de care numai tu esti in stare, de obicei.
Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. ... De exemplu, organismul biologic este in stare sa transcenda.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, crede ca ministrul Integrarii, Anca Boagiu, nu este in stare sa se descurce cu functia pe care o ocupa.
ca trebuie sa ne pregatim pentru orice eventualitate, pentru ca se poate provoca o stare de criza care sa nu mai fie stapanita si atuci noi trebuie sa fim pregatiti.
ca trebuie sa ne pregatim pentru orice eventualitate, pentru ca se poate provoca o stare de criza care sa nu mai fie stapanita si atuci noi trebuie sa fim pregatiti.
Politicienii ne plang pe umeri de la intrarea in Uniunea Europeana ca nu suntem in stare sa realizam proiecte solide, care sa atraga fonduri structurale, se fac tot felul de seminarii, intruniri, dezbateri, se dau sfaturi, se cer masuri, iar rezultatul este acelasi:
Guvernul anuntat de Emil Boc va trece de furcile caudine ale Parlamentului tocmai deoarece alesii stiu ca Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul, explica sociologul Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Frica, oboseala si repulsia fata de o stare perpetua de conflict a fost invinsa de ura fata de bogatia presupus dobandita prin mijloace dubioase, asociata cu teama ca viitorul presedinte este controlat de catre cei care s-au imbogatit astfel", se arata in studiul ISD.
Redactia Economica publica in Cronica Romana un articol cu titlul "BASESCIANISM IN STARE AVANSATA", pe care il puteti citi in continuare. ... Concluzionand, se observa din ce in ce mai limpede ca Basescianismul in stare avansata devine foarte periculos pentru societate.'
In jurul nucleului activului de baza s-au strans multe persoane care ori n-au stiut cum e viata de partid, ori nu au fost in stare sa invete din mers, ceea ce a creat multe disfunctionalitati, mai ales la nivel comunicational.
Spre comparatie, Obama a decretat stare de urgenta, in martie, in nord-estul SUA - desi inundatiile afectau un singur stat, Rhode Island - tocmai pentru a pune in functiune Departamentul pentru Securitate Interna si Agentia pentru gestionarea crizelor (FEMA).
S-a incercat inducerea unei senzatii de stare de asediu. ... E o stare de nemultumire difuza, cu o baza la fel de difuza.
Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu este in stare de incompatibilitate, sustine Agentia Nationala de Integritate. Inspectorii ANI sustin ca Diaconu s-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat a exercitat simultan demnitatea publica de senator in cadrul Parlamentului Romaniei, precum si functia de conducere de Director-manager in cadrul Teatrului "C.I.
Demonstrati ca ii considerati oameni si ca sunteti in stare sa luptati, sa va bateti pentru ei si sa-i aduceti la putere. ... Dar voi, voi personal cand veti fi in stare sa demonstrati ca meritati votul pozitiv?
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Initial, magistratii gorjeni stabilisera ca primarul poate sa fie cercetat si in stare de libertate, insa cei din Craiova nu au fost de aceeasi parere.
Adica n-ai fost in stare sa organizezi eficient un referendum pe care sa-l castigi, dar vrei sa demonstrezi ca poti, in schimb, face o galagie teribila? ... ca au promis un lucru pe care nu au fost in stare sa-l livreze.
Cei care l-au audiat au "aflat" printre alte ca a Romania a treversat in 2010 si 2011 o stare de razboi. ... Ce poate fi mai rau pentru o tara decat pierderea de teritorii si o stare de razboi in care nu faci parte din tabara invingatorului?
Si dupa viziunea dansului (ce tupeu cu cateva zeci de dosare) ar ramane in partid dansul si cativa tineri care nu au fost in stare sa atraga tineretul langa partid (acestia votand masiv impotriva), nu au fost in stare sa contrapondereze mesajele celorlalti pe Facebook (desi sunt mari softisti) si nu au fost in stare sa inteleaga ca trebuiau facute sectii suficiente de votare in Diaspora pentru a nu crea o tema in tara.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
google-analytics.com