Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (3.70 secunde)
Pe parcursul zilei, te incearca o stare de negativism, din care nu pari sa scapi asa usor. ... Te-a cuprins o stare de apatie si trebuie sa faci ceva ca sa scapi din ea. Nu iti prieste o asemenea stare si trebuie sa o depasesti cat mai curand.
Cei care isi doresc o stare de sanatate in interior nu sunt foarte mari consumatori de chirurgie estetica.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul de Investigatii Criminale cu cea in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
In masina se aflau aproximativ 60 de calatori, dintre care patru si-au pierdut viata, o alta persoana este in stare foarte grava si alte 35 necesita supraveghere medicala. ... Patru persoane au murit, iar o alta este in stare foarte grava la spital. ... Persoanele ranite sunt in stare stabila.
ADRIAN in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie cu cei trei in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
ADRIAN in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie cu cei trei in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Daca nu sunt in stare, sa le lase celor care pot avea grija de ele. ... E clar ca lumina zilei ca actuala administratie a plajelor nu este in stare sa aiba grija de acestea.
Judecatorii care au decis ca trebuie cercetat in stare de arest sau cei care au decis ca trebuie judecat in stare de libertate? ... orice fel de cercetare se face in stare de libertate, exceptand cazurile in care i-a dat cu toporul in cap lui taica-sau.
Cei mai cu stare aveau chiar si cosciug, plus o cripta din piatra cioplita. ... "Oasele sunt in stare buna, este uimitor dupa atata amar de vreme".
- definitie de Ralph Waldo Emerson Fericirea este acea stare a constiintei generata de realizarea propriilor valori. ... - definitie de Albert Camus Fericirea este in mod esential o stare de a merge undeva, cu toata inima, unidirectional, fara regret sau retinere.
Sa ne gandim ca atunci cand adormim, corpul intra intr-o stare de paralizie controlata, care dispare brusc in momentul trezirii.
Raportul comisiei Airprox mentiona in consecinta ca "Investigarea surselor disponibile de supraveghere nu a fost in stare sa identifice urmele niciunei activitati care sa corespunda cu cele descrise de pilotul avionului A320.
Aceasta contribuie la a asigura pe planeta suficienta caldura pentru a sustine viata." Zona locuibila din jurul unei stele este definita ca fiind regiunea in care o planeta are temperatura potrivita pentru a mentine apa in stare lichida pe suprafata sa, o cerinta considerata obligatorie pentru viata, asa cum o cunoastem noi.
Daca aveti angina stabila, cu siguranta ca sunteti in stare sa prevedeti care sunt activitatile care va declanseaza criza anginoasa. ... Ea este o stare evolutiva mai grava, care poate aparea si in repaus sau chiar in somn, fara sa poata fi prevazuta in vreun fel.
Mai rau e ca urasc tot ceea ce nu pot face, urasc batranii pentru ca stiu ca eu nu voi ajunge batrana, urasc oamenii fariciti pentru ca eu nu sunt fericita, uneori urasc totul pentru ca nu ma mai simt in stare sa fac nimic, urasc viata, urasc moartea, urasc boala, urasc tot ce ma inconjoara.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Andreea Denes a fost transportata in stare grava la spitalul din Sinaia, in timp ce amica ei a murit.
Aceasta stare launtrica pura nu poate fi dobandita cu forta. Putem sa atingem aceasta stare doar prin ajungerea la un nivel spiritual mai inalt. ... In momentul de fata traim intr-o stare de nervozitate si tensiune constanta.
Navele spatiale Ideea de colonizare spatiala se bazeaza in primul rand pe nave spatiale in stare sa transporte oameni si resurse intre planete si alte corpuri ceresti.
In camera izolata fonic si intunecata, pentru atingerea starii de clarviziune se incepea cu exercitiile de relaxare, eliminarea zgomotului din simturi, realizarea unui nivel special de excitare a cortexului si, odata atinsa aceasta stare, intrau in functie castile audio, care induceau o anumita frecventa EEG in creierul mediumului.
• Starea de sanatate a populatiei din Romania, inregistrata in anul 2016 La nivelul anului 2016, 70,5% din populatia de 16 ani si peste considera ca detine o stare de sanatate buna sau foarte buna (76,0 % dintre persoanele de sex masculin, respectiv 65,4% dintre cele de sex feminin), iar 29,5% este de parere ca starea de sanatate este satisfacatoare, rea sau foarte rea.
google-analytics.com