Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (7.58 secunde)
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Colectionarii au demonstrat ca bijuteriile pe care le poseda sunt inca si intr-o stare perfecta de functionare.
Inscrierea unui certificat de nastere sau de casatorie strain in registrele de stare civila romanesti, in termen de sase luni de la data inregistrarii nasterii/casatoriei la autoritatile straine â€" 90 de euro;
Sunteti intr-o stare de spirit creativa, asa ca nimeni nu va opreste sa realizati si ceva proiecte ramase restante. ... Un singur apel va pune intr-o adevarata stare de alerta.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu celin cauza in stare de libertate.
Prin aceeasi hotarare, s-a dispus si cercetarea in stare de libertate a primarului Mircia Gutau, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita pentru eliberea unui certificat de urbanism. ... Prin aceeasi decizie s-a dispus cercetarea in stare de libertate a coinculpatului Mircia Gutau, primar al municipiului Ramnicu Valcea.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
Emmanuel Macron a anuntat ca decreteaza stare de urgenta economica si sociala dupa protestele violente ale Vestelor Galbene. ... Macron a evocat 40 de ani de probleme care ies la suprafata in cadrul alocutiunii sale televizate - Exista o stare de furie, de indignare.
Reflexoterapia este o metoda de tratament care poate fi folosita de orice om care vrea sa dobandeasca o stare de bine, de armonie si nu are contraindicatii.
Apoi, Partidul Social Democrat si reprezentantii sai au dat ocazia guvernantilor sa demonstreze de ceea ce sunt in stare. Iar ei au dat dovada, de fapt, ca nu sunt in stare sa guverneze. ... Da, dar spuneati la un moment dat ca "portocaliii" nu sunt in stare sa guverneze.
Era o frustrare de-a dreptul stupida dar nu puteam scapa de ea, ma pomeneam cuprins de o inexplicabila stare de nervi:
Nu te simti bine intr-un mediu in care planeaza o stare de tensiune.
Daca anuntam motiune si nu reuseam sa o fac, ma ascundeam prin casa cateva zile Premierul Victor Ponta a ironizat, marti, anuntul PDL privind motiunea de cenzura in urma angajariii raspunderii pe Legea despagubirilor, aratand ca, in calitate de presedinte al PSD, daca ar fi anuntat o motiune si nu ar fi fost in stare sa o realizeze, s-ar fi ascuns prin casa cateva zile.
Metoda se bazeaza pe principiul vaporizarii lichidelor si consta in racirea locala si temporara a atmosferei din jurul unei instalatii de stropire cu apa, fenomen care se produce pe fondul absorbtiei de caldura din mediul ambiant la trecerea apei din stare lichida in stare gazoasa.
Cand te gandesti la ea, iti imaginezi o stare de beatitudine si de euforie, o magie fizica si psihologica, o armonie cu tine insuti si cu ceilalti.
Auzim peste tot de astenie, acea stare de slabiciune generalizata cauzata de schimbarile de temperatura si de lumina in exces, pe care le aduce cu ea primavara.
Reflexoterapia este o metoda de tratament care poate fi folosita de orice om care vrea sa dobandeasca o stare de bine, de armonie si nu are contraindicatii.
apatie, somnolenta, stare depresiva, fragilitatea parului, ingrasare sau din contra, stare de agitatie, tulburari cardiovasculare, dificultati ale functiei sexuale.
Unul dintre apropiatii trupei a scris sambata dimineata pe pagina de Facebook a Goodbye to Gravity ca basistul Alex Pascu se afla in stare stabila la spital. ... Familia aradeanului este in stare de soc, ea aflandu-se pe drum spre Bucuresti.
O stare de om nebun Marian nici acum nu stie cum a ajuns la culoarul catre iesire. ... Paradoxal, in acest infern Marian avea o stare de linistire, o stare de om nebun.
google-analytics.com