Cautare

4211 de rezultate pentru "stare drum ruta ploiestbuzau" (3.17 secunde)
Sunt 25 de kilometri de drum national si 12,604 kilometri de centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin. ... Licitatiile sunt separat, deoarece lucrarile la drum au inceput acum sase ani si necesitau expertiza dupa ce contractul initial a fost reziliat in 2008.
Barul din Calarasi, care aduce America pe malul Borcei, un brat de 100 de km al Dunarii, se cheama Ruta 66. Aici, la Ruta 66 poti asculta o muzica buna, poti fi servit cu o mancare excelenta si bea o Coca-Cola.
Totusi, intr-un sondaj pe site-ul propriu, romanii sunt intrebati daca ar alege sa mearga cu trenurile IC (Inter City) daca, la clasa I, ar avea internet gratuit si pe ruta Bucuresti-Cluj-Napoca chiar s-a introdus acest serviciu business.
Noul tren privat pana la mare ajunge in doar doua ore si este mai ieftin decat celelalte rute Un tren privat a fost introdus pe ruta dintre Capitala si litoralul romanesc, avand facilitati cu care romanii nu se intalnesc tot timpul!
Nu stim insa prin ce manevre a ajuns sa fie vanduta, deoarece astazi se afla in proprietate privata si intr-o stare avansata de deteriorare, cum puteti constata dintr-o fotografie realizata de noi recent.
Pentru un bilet de tren pe ruta Craiova - Mangalia, craiovenii vor plati între 30,90 lei (personal, cls.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Henri Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%.
Drumul cel mai aglomerat va fi DN2A, pe ruta Giurgeni - Harsova - Constanta. • Ruta ocolitoare pentru masinile mici este Autostrada 2, municipiul Cernavoda - DN 22C - Constanta.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Cele aproape 27 de miliarde de lei au fost alocate cu târâita pâna în anul 2005 si nici vorba sa se poata termina cei 15 km de drum contractat deoarece, spun constructorii, preturile în cinci ani au luat-o razna.
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani. ... Aproape 80 de oameni au murit anul trecut pe aceasta ruta si 180 au fost raniti.
Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002. ... Orice tara incaseaza o taxa de drum, intr-o forma sau alta, iar acest lucru este firesc.
Via Carpatia De la Wikipedia, enciclopedia libera Via Carpatia este un traseu rutier european aflat in stare de proiect, care va face legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
O solutie "minune" pentru ca toate grijile primarilor si oamenilor de rand in privinta infrastructurii de drum sa dispara a fost oferita ieri la intalnirea cu zeci de alesi locali din Dolj si cu reprezentantii consiliilor judetene din toata Oltenia de secretarul de stat in MTCT Ioan Andreica, demnitar care i-a tinut locul la intrunire ministrului Radu Berceanu.
La intalnirea cu managementul si cu sindicatele Uzinelor Dacia Mioveni, reprezentantii societatii au afirmat ca daca ar exista un drum corespunzator, durata de transport a masinilor exportate s-ar injumatati, a anuntat joi intr-un comunicat Ministerul Transporturilor.
Astfel, pentru ruta Constanta- Ostrov a fost desemnat Petre Stanca, vicepresedinte CJC, pentru ruta Constanta- Harsova, subprefectul Adrian Nicolaescu, pentru Constanta- Cernavoda, directorul Directiei de Agricultura, Gheorghe Albu, pentru ruta Constanta Tulcea, col.
"Incepand din aprilie 2006 mersul trenurilor de calatori pe ruta Bucuresti-Constanta este perturbat de lucrarile de modernizare care se efectueaza pe diverse tronsoane. Astfel, o calatorie pe aceasta ruta, care anterior dura sub 3 ore, acum dureaza peste 4 ore, trenurile avand aproape mers de personal.
"Incepand din aprilie 2006 mersul trenurilor de calatori pe ruta Bucuresti-Constanta este perturbat de lucrarile de modernizare care se efectueaza pe diverse tronsoane. Astfel, o calatorie pe aceasta ruta, care anterior dura sub 3 ore, acum dureaza peste 4 ore, trenurile avand aproape mers de personal.
Guvernul Romaniei si cel al Ungariei au convenit miercuri sa construiasca in comun o linie de cale ferata, de mare viteza, pe ruta Budapesta-Bucuresti-Constanta.
google-analytics.com