Cautare

61 de rezultate pentru "srr" (3.42 secunde)
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. ... Tot ieri, a fost respins raportul de activitate pe 2004 al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).
Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a votat, azi, cu larga majoritate de voturi rapoartele Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), informeaza NewsIn. Parlamentarii din comisiile reunite pentru Cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului au dat raport favorabil pentru rapoartele privind activitatea SRR.
Pe 17 decembrie 2013, doi auditori din departamentul XI al Curtii de Conturi redacteaza un raport in care demonstreaza incalcarea legii la SRR cu ocazia Galei Bute.
Senatorul PNL Adrian Cioroianu incepe sa-si ia in serios un rol pe care nu-l detine inca - acela de membru al Comisiei pentru anchetarea activitatii SRR si SRTV. Senatorul de Timis a facut ieri publice o serie de contracte ale SRR, care, in opinia sa, ridica semne de intrebare.
Senatul a respins, in sedinta de plen de miercuri, propunerea legislativa privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) si a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), initiata de Raluca Turcan (PDL), dupa ce proiectul fusese respins de Camera Deputatilor , informeaza Mediafax.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Dupa cum era de asteptat, PD s-a pliat rapid pozitiei exprimate de Traian Basescu si a revenit asupra deciziei de a nominaliza reprezentanti in Consiliile de Conducere ale SRR si SRTV.
In pofida duelului consumat in cursul diminetii, PSD si PNL s-au trezit de aceeasi parte a barierei in cursul dupa-amiezii, cu ocazia votarii componentei consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara. ... Ar fi cerut si abordarea spinoasei chestiuni a SRTV si SRR de pe alte pozitii decit cele ale partizanatului politic.
Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Necesitatea adoptarii unor concluzii comune asupra activitatii SRR si SRTV a starnit divergente intre membrii Comisiei parlamentare de ancheta.
Concret, este vorba despre refuzul sefului statului de a nominaliza cate un candidat pentru Consiliile de Administratie ale SRTV si SRR pe motiv ca trebuie stopata odata "imixtiunea politicului” in activitatea radioului si televiziunii publice.
Emil Boc, presedintele interimar al PD, a anuntat ieri ca partidul sau si-a retras reprezentantii nominalizati pentru Consiliile de Administratie ale SRR si SRTV si ca va sugera partenerilor de Coalitie sa-si retraga si ei candidatii propusi pentru a fi membri in Consiliile de Administratie.
Practic, institutiile conduse de Seuleanu si Nicolau nu au fost decat posturile "de casa” ale fostului partid de guvernamant, pe unde si pe micile ecrane lafaindu-se, in special, Adrian Nastase - cel despre care s-a si spus de altfel ca i-a promovat pe actualii directori ai Consiliilor de Administratie ale SRR si SRTV in functii.
Deputatii Aliantei "D.A.” s-au tinut de cuvant si au strans semnaturile necesare solicitarii infiintarii unei comisii parlamentare comune in vederea verificarii activitatii SRR si SRTV.
Pe de alta parte, partidele se grabesc sa-si desemneze reprezentantii in consiliile de administratie ale SRR si TVR. ... Propunerile PNL pentru CA al SRR sunt Ducu Bertzi si Maria Toghina.
Pentru a intari si mai mult acest lucru, mai multi lideri ai PNL au tinut mortis sa-i mai arate inca o data "aprecierea" pe care i-o poarta, reprosandu-i lui Tariceanu, in ultima sedinta a conducerii PNL, ca nu are o atitudine transanta fata de partenerii de Alianta si ca trateaza cu superficilitate subiectul SRR-SRTV.
Uniunea Sindicala MediaSind (USMD) si-a manifestat ieri, intr-o conferinta de presa, protestul fata de adoptarea de catre Camera Deputatilor a Legii privind organizarea si functionarea SRR si SRTV.
Presedintele Comisiei pentru Cultura a Camerei, deputatul PNL Raluca Turcan, a anuntat ieri ca s-a decis retragerea tuturor proiectelor de lege privind functionarea SRR si SRTV, pentru a se crea un proiect mai bun care sa asigure depolitizarea si transparenta celor doua institutii.
au discutat ieri problema depolitizarii SRR si SRTV si proiectul de lege privind noul regulament de functionare a celor doua institutii publice.
google-analytics.com