Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (3.28 secunde)
Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica (CASCSIP) are de recuperat, de la chiriasii de la "Baraci" sau de la Caminul CP5 datorii in valoare de circa 2 miliarde de lei vechi.
Si pe buna dreptate, mai ales ca, de exemplu, intr-o reprezentanta a unei firme renumite de articole de imbracaminte si de incaltaminte sport din centrul Barcelonei produsele se vindeau anul trecut cu un pret asemanator cu cel din magazinele din Craiova (100-150 de euro perechea de incaltaminte sport).
Costumul de schi scoate 900 RON din buget Daca bugetul nu va permite achizitionarea schiurilor si a claparilor, ar trebui sa stiti ca daca vreti sa practicati un astfel de sport costumul de schi este obligatoriu.
Constructia precisa a ambelor capete de cilindri, instalarea unui arbore cu came sport si consolidarea supapelor sunt o parte din "tratamentul" de putere oferit de GeigerCars.
Directie precisa, frane si suspensii sport Directia sport de care beneficiaza Focus ST inseamna o cursa maxima a volanului de 2,4 rotatii, iar sistemul de directie este proiectat astfel incat sa raspunda cu 8% mai repede la comenzi.
Ultima dintre inchipuirile mai-marilor judetului este un centru comercial pe locul unde este situat in prezent stadionul Tineretului, insa pentru realizarea acestuia ar fi necesar acordul Agentiei Nationale pentru Sport.
Motorul V10 ce dezvolta 560 CP, evacuarea „racing“, un kit exterior complet nou, sasiu sport si coborât cu 40 mm si jantele Lumma Design impresionante de 21” sunt doar câteva detalii ce caracterizeaza noul CLR 500 RS.Tunerul Lumma Design continua modificarea vehiculelor premium prin adaugarea în colectie a spectaculosului BMW CLR 500 RS, varianta care se bazeaza pe BMW M5.
Pachetul Advanced Agility, cu modul de conducere sport, poate fi inclus optional, ca si tractiunea integrala 4MATIC pentru modelele C 320 CDI, C 280 si C 350, care îmbunatateste aderenta în cazul în care carosabilul este ud.
volanul sport îmbracat în piele perforata cu cusaturi de culoare rosie, fundalul alb al instrumentelor de bord ori pedalele sport finisate metalic, toate purtând însemnul distinctiv CUPRA.Capitolul siguranta nu a fost neglijat.
volanul sport îmbracat în piele perforata cu cusaturi de culoare rosie, fundalul alb al instrumentelor de bord ori pedalele sport finisate metalic, toate purtând însemnul distinctiv CUPRA.Capitolul siguranta nu a fost neglijat.
Sistemul de directie este electro-hidraulic, cu posibilitatea de setare (standard, confort sau sport). ... Chiar daca masina este echipata cu suspensii sport, nu este neconfortabila.
În modul de functionare complet automat, computerul selecteaza treapta de viteza, mentinând disponibile programele D (conducere) si S (sport). ... Acest tip îmbina economia uimitoare cu agilitatea si potentialul impresionante ale unei deplasari sport.Sistemul S-tronic cu sapte trepte de viteza este alcatuit din doua structuri de transmisii.
Bizzarini, un nume de legenda în lumea automobilelor sport, si-a adus contributii majore la fabricarea unora dintre cele mai sexy, mai rapide si mai dorite masini din toate timpurileGiotto Bizzarini a lucrat timp de cinci ani pentru Ferrari, proiectând în 1962 superbul Ferrari 250 GTO.
Mazda2 Sport (varianta de caroserie cu trei usi) va putea fi echipata din ianuarie 2009 si cu un motor pe benzina de 1,5 litri, care dezvolta 103 CP, la pretul de 14.490 euro cu TVA.
Conceptul sport edo Gallardo Superleggera beneficiaza de jante de circuit de 19 inci din trei piese, cu sectiune centrala tratata artificial, margini polisate de mâna si 39 de suruburi din otel inoxidabil.Rotile fata sunt echipate (la cerere) cu anvelope de dimensiuni standard, 245/35/ ZR 19, în timp ce puntea spate foloseste cauciucuri Dunlop Sport Maxx 305/30/ ZR 19.
Soferul poate alege între cele trei moduri, ESP ON, ESP Sport si ESP OFF. Masina ruleaza pe anvelope sport, livrate de Dunlop, partenerul din DTM, si este echipata cu discuri de frâne din materiale compozite.
incaltaminte sport din inlocuitor pentru copii, purtand semnele figurative ale firmelor ADIDAS si KAPPA marfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuala a marcilor respective.
In urma verificarilor, au fost descoperite 4.200 perechi de pantofi sport din inlocuitor, purtand semnul figurativ al firmei MARC ECKO marfa susceptibila a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuala a marcii respective.
Masura a fost luata pentru cresterea ofertei sale de programe in sistem direct-to-home (DTH), prin serviciul sau DigiTV, precum si pentru a introduce "noi canale de sport pentru audientele sale din Romania".
Difuzorul spate al masinii, proiectat special pentru Cooper S, pune în valoare sistemul de evacuare sport al masinii.În ceea ce priveste jantele, clientii care opteaza pentru componentele de tuning Hamann au la dispozitie o gama variata din care sa aleaga.
google-analytics.com