Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (2.75 secunde)
Prezent in studioul Orange Sport, in cadrul emisiunii Sport Report alaturi de Viorel Moldovan, managerul general al FCSB a analizat prestatia echipei sale si a lansat o serie de intepaturi la adresa rivalilor si a antrenorului Dan Petrescu. ... Dezinvoltura, buna dispozitie", a declarat MM Stoica la Orange Sport.
Mihai Stoica a fost cel impotriva caruia a fost indreptat atacul, iar managerul general al FCSB a raspuns in direct la Orange Sport.
Presedintele Consiliului de Administratie al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o prima reactie dupa meciul cu scandal disputat la Arad, in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport. ... la ciocnirea cu Stolnic)", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.
Mihai Stoica, invitat in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport, a comentat remiza obtinuta de FCSB in derby-ul cu CFR Cluj si s-a declarat extrem de nemultumit de arbitrajul lui Sebastian Coltescu.
In acest sens, surse bine informate ne-au dezvaluit faptul ca sexagenarul director al Administratiei Portuare a reusit sa externalizeze pana si sala de sport a Portului Constanta.
Fostul presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport Octavian Bellu a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului (MTS), prin decizie a premierului Emil Boc. El va fi secretar de stat in probleme de sport.
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat, marti, ca dezbaterea lansata de liderul PSD, Mircea Geoana, este o reactie tardiva avand in vedere ca in momentul in care orele de sport erau taiate din programa, Presedintele Senatului nu a spus nimic.
Automobilul a fost primit de Nastase in 2004 de la omul de afaceri Ion Tiriac, in urma pariului pe care cele doua personalitati l-au facut in privinta realizarii a 400 de sali de sport pana la incheierea mandatului fostului prim-ministru.
Programul privind reabilitarea si construirea de sali de sport va beneficia anul viitor de o finantare de 52.137.000 RON, suma ce va permite finantarea a aproximativ 242 de astfel de sali.
Lucratorii vamali si politistii de frontiera din cadrul PTF Constanta Sud au descoperit intr-un container, peste 25.000 perechi de pantofi sport contrafacuti. ... Astfel au fost descoperite 25.174 perechi de pantofi sport, cu fete de inlocuitori, inscriptionate "Chaeiss" si avand semnul distinctiv al marcii "Puma".
Bognar a spus ca UDMR vrea sa sprijine invatamantul in limba maghiara, alocarea de fonduri pentru construirea de sali de sport, reabilitarea unor drumuri comunale si introducerea retelelor de apa in mai multe localitati.
Sport.ro informeaza : ... s-a lasat de sport ca sa pozeze GOALA :) Jessica Szohr are 26 de ani si este unul dintre cele mai noi prezente sexy din Sports Illustrated.
Yoga este un sport controversat, dar care da rezultate uimitoare, facand ca trupurile practicienilor sa fie parca facute din elastic. Imaginea alaturata arata cat de flexibila a ajuns sa fie o practiciana a acestui sport, dupa mai multi ani de exercitii.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie: Semifinala 2 (Varsovia) : 21,45 (ora Romaniei): GERMANIA - ITALIA la TVR 1 si Dolce Sport 1.
Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou! ... Sport.ro)
Sport.ro : ... Spune desprea ea ca este dependenta de fitness si vrea cat mai multi adepti pentru acest sport. Pe retelele de socializare, peste un milion de oameni o urmaresc in fiecare zi, iar ea ii rasplateste cu poze si filmulete din sala de antrenament.
Orice top al categoriei sexy sport incepe sau contine nume ca Sharapova sau Ivanovici, dar lumea sportului feminin este mult mai mare. ... Click sport)
Sport.ro informeaza: ... Sport.ro
Magazinele neschimbate cu bibelourile ingropate in plusul din vitrine, cutiile goale de bomboane asezate in diferite pozitii, pentru reclama cine stie carui sortiment de mult disparut, si Pegasul dintr-o alta vitrina a unui magazin de sport, cu ghidonul nichelat si lucitor si copiii care se intrebau in fiecare zi, trecand si oprindu-se in fata vitrinei, cine o va castiga ?
Dar, pe langa toate acestea, vedeta de televiziune se face remarcata si cu modul in care arata, fiind un exemplu pentru toate domnisoarele care vor sa slabeasca prin sport si printr-o alimentatie sanatoasa.
google-analytics.com