Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (2.64 secunde)
Dana Savuica a realizat nici mai mult nici mai putin de 40 de bazine in ziua cu pricina, asta pentru ca problemele de sanatate nu ii mai permit sa practice alt gen de sport.
Barbatii care se apropie de varsta de 40 de ani si care practica sistematic un sport sau fac exercitii fizice prezinta un risc mult diminuat de a se incadra printre persoanele cu tulburari erectile. ... o erectie satisfacatoare presupune in medie trei minute de sport zilnic.
Din pacate, apar peste noapte pub-uri sau restaurante, dar nu gasim in Romania nicio sala de sport la care accesul sa fie gratuit! Omul trebuie sa faca sport! ... sport, o dieta hipocalorica, somn si o gandire pozitiva!
nutritie si sport alaturi de Monica Iagar si Liora Zytcer. ... Avem astfel o varianta benefica de a face sport, chiar daca programul este incarcat”, a mai povestit Monica Iagar.
Fa sport Sa te mentii in forma este benefic atat pentru infatisarea ta, cat si pentru sanatatea ta. ... este nevoie sa mananci sanatos, sa faci sport si sa ai grija sa iti tonifiezi zona abdominala!
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
UNIQA a lansat recent asigurarea privata de sanatate iMed, un produs complet si flexibil, care pune accent pe preventie si care incurajeaza un stil de viata sanatos, cu sport si alimentatie corecta.
Ruptura ligamentului incrucisat anterior se produce in timpul practicarii unui sport de iarna, cand piciorul ramane blocat intr-o pozitie in zapada sau pe gheata, iar corpul se duce intr-o alta directie.
In plus, inotul este o forma de aerobic, adica un sport care favorizeaza oxigenarea si stimuleaza activitatea cardiaca, de aceea ar trebui practicat de la varste cat mai mici. ... Din acest motiv, copiii cu probleme de greutate sunt printre beneficiarii acestui sport.
realizare spații de joaca, de sport si relaxare; ... Intro Area, Beach Area, Sport Area si Gastro Area.
Este director editorial la revistei Junior Sport si coordonator de proiect impreuna cu Cristian Topescu al campaniei - Trimiteti copiii la Sport - lansata in iunie 2012 ,care are la baza cel mai important proiect educativ si cultural pentru copii si tineret din Romania.
Era tare mandru stelistul Basescu, cand premia echipa de handbal a Stelei pentru castigarea Challenge Cup, mai ales ca stia si el cu ce se mananca acest sport, din moment ce a jucat pe postul de extrema la Stiinta Bacau.
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
Daca violenta in sport este intalnita pe stadioanele din toata lumea, Romania este inca novice in limitarea acestui fenomen, prin luarea de masuri concrete care sa tina departe de tribune si peluze manifestarile violente ale frustratilor si teribilistilor.
- Dupa atatia ani de sport e foarte greu sa-ti schimbi stilul de viata, mai ales ca acum sunt o persoana foarte activa! ... - Ce sfaturi le dai tinerilor de azi, referitoare la alimentatie si la practicarea unui sport?
Am niste copii carora le place ceea ce facem noi: cantam, facem sport. ... - Cu cel mic fac sport. ... Ambitia e foarte importanta in sport!
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1.
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport.
google-analytics.com