Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (2.90 secunde)
Autoritatile centrale si locale s-au specializat in pomeni si risipa banului public pe tot felul de proiecte care, uneori, frizeaza ridicolul, mai ales cand vorbim de sali de sport la sate. ... Astfel ca proiectul cel mai recent este cel al unei sali de sport.
Este constient ca practica un sport periculos, dar nimic nu-l poate tine departe de concursuri: ... Este un sport periculos. ... In sport, pe circuit, nu exista copaci, ceilalti din cursa sunt si ei profesionisti.
De altfel, si sala de sport ii poarta numele lui Sebastian Domozina din 2002. ... "Ultima data a fost chiar la inaugurarea salii de sport si parca stia ca va fi ultima lui vizita, pentru ca de abia a plecat...
Sport.ro : ... Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
Majoritatea celor care nu au reusit sa practice acest sport cred ca e destul de usor. ... Snowboarding = echilibru fizic si psihic Un sport preferat in mare parte de tineri, "datul cu placa" este si el extrem de eficient si ajuta la slabire.
Angajatii de la sport au fost sariti De fapt, asa cum reiese din declaratiile pe care le-au facut intii in ziar si apoi pentru Curtea de Conturi, angajatii de la sport sustin ca "meciul trebuia transmis in mod gratuit si de aceea am fost evitat" (Ilie Dobre).
Ce fac copiii in acesta perioada? Fac pian, limbi straine... Dar ar trebui sa faca sport . ... alimentatie echilibrata si sport.
Copiii cu siguranta vor fi atrasi de teren si vor fi incantati sa practice acest sport. Ma bucur ca datorita acestui sport am ajuns sa fac un parteneriat in Romania. Sper sa dau si eu ceva inapoi acestui sport, pentru ca am primit foarte mult", a mai spus Halep.
sport.bzi.ro : ... Insulele Feroe - 0p Programul meciurilor de astazi Insulele Feroe - Ungaria (Torshavn, 21.45), Digi Sport 2 Finlanda - Romania (Helsinki, 21.45), TVR 1 Grecia - Irlanda de Nord (Pireu, 21.45), Digi Sport 3
O tehnica mai buna, flexibilitate, rezistenta, toate se pot obtine prin sport! ... Dat fiind faptul ca actul sexual in sine este un sport de rezistenta, inotul il poate face in pat la fel de capabil precum iepurasul Energizer!
Sport.ro: ... Petre Grigoras, antrenorul muresenilor, a vorbit la Ora Exacta in Sport despre negocieri. ... O sa vedem diseara, sau poate maine, rezultatul final al acestor discutii, a spus Grigoras la Sport.ro.
Octavian ANDRONIC) Am avut sansa sa urmaresc, de aici, de la New Orleans, meciul nostru cu Albania, transmis direct de unul dintre principalele canale de sport americane.
Participantii deja inregistrati sunt asteptati sa isi ridice kit-urile de la Sport Expo, spatiul special amenajat in Parcul Izvor.
De curand, vedeta a acceptat provocarea de a realiza o sedinta foto cu ii, chiar in sala de sport! Am primit cu mare bucurie in suflet invitatia Cristinei Chiriac de la Flori de IE, de a realiza o sedinta foto atipica, cu ii intr-o sala de sport.
Meciul va fi in direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport si Look Sport. Departajate de 6 locuri si 3 puncte, FCSB si Dunarea se vor afla pentru prima oara fata in fata cu aceste denumiri.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc.
sport.ro informeaza: ... Ioan Becali a vorbit pentru Digi Sport si l-a criticat pe Andone pentru situatia creata, sustinand ca le-a dat sperante false fanilor lui Dinamo.
Hochei-ul pe iarba, sport olimpic incepand din anul 1908, este celebrat de catre Google printr-un logo special, care infatiseaza o jucatoare aflata pe terenul de joc.
"A practica sport e un drept al omului, fara discriminari". ... "A practica sport este un drept al omului.
Liniile noii colectii - TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware - sunt perfecte pentru orice moment al zilei.
google-analytics.com