Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (2.91 secunde)
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Impala SS, modelul Super Sport, a fost faimos pentru performantele sale impresionante. ... Coupe-ul sport era echipat cu un plafon "balon". Modelul rar SS a debutat în 1961.Modelul din 1962 a fost restilizat din nou, coupe-ul sport fiind echipat cu un plafon decapotabil.
Locuitorii din Ovidiu vor avea parte in aproximativ noua luni de o sala de sport moderna. ... ) a inceput constructia noii sali de sport din Ovidiu termenul de executie al lucrarilor fiind de aproximativ 9 luni.
"Reprezinta si o trimitere la forma vegetala a unei paduri desfrunzite" Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri si va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Twente Enschede - Steaua Bucuresti (Pro TV, in tur 1-0), Valencia - Stoke (1-0), Athletic Bilbao - Lokomotiv Moscova (Dolce Sport 2, 1-2), PAOK Salonic - Udinese (Dolce Sport 1, 0-0), PSV Eindhoven - Trabzonspor (2-1), FC Bruges - Hannover (1-2), Standard Liege - Wisla Cracovia (1-1);
Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... Craiova 0-4, Pandurii - Sport Kids Severin s-a disputat dupa inchiderea editiei; ... Craiova - Pandurii (ora 17.00), CSM Valcea - Sport Kids Severin (ora 18.30); ... Sport Kids Severin - "GP"
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Dar daca in scoala nu se face sport, daca la sate nu se mai face sport, daca in cartierele defavorizate ale oraselor nu se face sport, de unde sa recrutezi?
Ce sport sa practici in functie de zodie La fel cum sporturile sunt diferite ca reguli si solicitare fizica, la fel sunt si zodiile ca temperament: ... Iata ce sport sa practici in functie de zodie:
Eroare uriasa de constructie la o sala de sport de 4 milioane de euro O sala de sport in care MDRAP condus de Elena Udrea a investit peste 4 milioane de euro prezinta o grava eroare de constructie.
Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro. Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
sport.ro: ... Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! ... Daca dansul la bara devine sport olimpic, Larisa e gata sa aduca o medalie pentru Romania.
nu se mai face sport de masa! ... Pentru ca nici publicul pentru sport nu mai e ce-a fost. ... Pentru noi, romanii, despartirea de sport nu e dureroasa.
Sportul este educatie si cred cu tarie ca toti copiii din Romania trebuie sa faca sport. ... Sportul este viata, am facut toata viata sport. ... - Ar trebui introduse in programa scolara mai multe ore de sport, in scolile din Romania?
Clinica de recuperare medicala si refacere sportiva Kinetic Sport Medicine, in parteneriat cu Weyergans Romania, organizeaza conferinta de presa "Premiera in Romania: ... - Gelu Cosma (fizioterapeut, Kinetic Sport Medicine) - Silviu Apriutesei (director general, Weyergans Romania) - Dr.
si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
Mercedes-Benz Romania va comercializa din luna mai patru modele restilizate, SLK, SL, CLS si Clasa C Sport Coupe, iar in septembrie va lansa Sport Utility Vehicle-ul (SUV) compact, denumit GLK. Varianta restilizata Clasa C Sport Coupe isi va schimba si denumirea odata cu facelift-ul, devenind CLC.
110, Sala Sport Scoala Generala nr. 156, Sala de sport Grup Scolar Doamna Stanca si Sala Sport Scoala Generala nr.
- Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiindprimul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia,director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
google-analytics.com