Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (2.99 secunde)
Sport.ro: ... Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stadio Olimpico, Roma (ITA) - Olimpique Lyon - Tottenham Hotspur (in direct pe Digi Sport 3, de la ora 20.00) Arbitru:
Aceasta a tinut sa sublinieze ca astfel vor incerca si parintii sa isi lase copiii sa faca sport de performanta, cunoscut fiind faptul ca acestia au o reticenta legata de marea performanta, gandidnu-se ca dupa ce isi incheie cariera le va fi mai greu sa isi gaseasca locul in societate.
60% dintre romani nu fac niciodata sport Potrivit rezultatelor ultimului sondaj Eurobarometru privind sportul si activitatea fizica, 59% dintre cetatenii Uniunii Europene nu fac niciodata sport sau rareori desfasoara activitati sportive, in timp ce 41% fac sport cel putin o data pe saptamana.
Pentru Cursa Copiilor, kiturile de participare se pot ridica in dimineata zilei de sambata, 13 mai incepand cu orele 7:00 din Sport Expo (Piata Constitutiei) iar cei care nu s-au inregistrat online, dar vor sa alerge, pot veni, de asemenea, la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere.
Singura locatie este o sala de sport facuta de Adrian Nastase. ... Am pus mana si am amenajat in sala de sport o scena mare, am adus scaune, am impartit-o in jumatate, am capitonat-o cu fel de fel de decoruri, sa fie totul ok.
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973. ... Volanul sport îmbracat în piele, ca si schimbatorul de viteze, este reglabil si multifunctional.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid. ... Telesport devine astfel prima televiziune de sport din Romania care este inchisa.
(Aristotel) Ce, sau cat ne-am face fara sport? ... Dar uitam sa corelam consumul de mancare cu arderile prin miscare, sport si efort sustinut. ... Dupa 30 de minute de sport, apar gandurile pozitive, chiar creative.
Alina Buzu, licentiata in educatie fizica si sport, instructor de fitness si aerobic; Andrei Isapas, licentiat in educatie fizica si sport, detinator al mai multor certificate in domeniu pentru echipamentele speciale reformer; Marius Neda, licentiat al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport;
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Lichidarea “nasilor“ mafioti din sport Daca Basescu a anuntat ca schimbarile la varful MAI vor avea loc in scurta vreme, sefii politiilor locale au primit un termen de gratie de sase luni.
Actualii guvernanti nu au fost in stare sa construiasca nici o sala de sport, in schimb controleaza cele facute in timpul Guvernarii PSD si concluzioneaza dansii ca sunt proaste.
La capitolul nereusite, primarul s-a plans ca nu a reusit sa obtina finantare pentru constructia unui teren de sport la grupul scolar din Cobadin.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
Gazeta Sporturilor este cel mai vechi si longeviv ziar de sport din Romania. ... Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Am incredere ca justitia va face dreptate in cele din urma", a spus Adrian Mititelu la Sport.ro. ... Este doar o smecherie ieftina!", a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare!
Este un loc magic pentru fetite dar nu numai pentru ele (pantofiorii sport fiind potriviti si baietilor ori taticilor lor). ... - Pentru linia de pantofi sport, colaboram cu un producator roman, singurul care lucreaza aceste produse In Romania, dupa o tehnica de prelucrare a cauciucului unica in Europa.
Politica e un joc, ca un sport pe care-1 practici cu pasiune. ... - Ati afirmat la emisiunea Chestiunea zilei ca in copilarie chiuleati de la orele de sport;
google-analytics.com