Cautare

890 de rezultate pentru "spitalul" (3.34 secunde)
Andrei Galut, solistul trupei care concerta in clubul Colectiv, este la terapie intensiva la spitalul Elias si se zbate intre viata si moarte, scrie Adevarul. ... Tanarul este in stare grava la spitalul Elias in prezent.
Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani, anunta News.ro.
Recent,la Athenee Palace Hilton, in sala Le Diplomate, reprezentantii media au scris alaturi de Deichmann o poveste de Craciun pentru copiii mai putin norocosi internati la spitalul Marius Nasta.
Fiind dintr-o localitate de langa Medgidia, a mers initial la Spitalul din Constanta, unde i s-a prescris o schema de tratament cu 4 citoastice, dintre care unul- Bleomicina, nu se gasea.
Femeia a fost transportata de urgenta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi si a fost internata la terapie intensiva, unde i s-a acordat primul ajutor. Cum starea ei se agrava, iar medicii au descoperit un edem cerebral, a fost transferata la Spitalul de Neurochirurgie.
Haitasii lui Morar au declansat o serie de actiuni inumane, care vizau chiar viata lui Nastase, ranit, internat sub supraveghere carcerala la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Operatia de implantare a avut loc sub coordonarea profesorului Pierre Lantelme, seful serviciului cardiologie de la Spitalul Croix-Rousse din Lyon.
Serban Bradisteanu, seful Sectiei de Chirurgie Cardiaca si Vase Mari din Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, este hartuit prin instante pentru ca a acordat primul ajutor unui om aflat intr-o situatie critica.
Acesta a fost dus imediat la Spitalul de Urgenta Floreasca unde ar fi fost operat de medicul Serban Bradisteanu. Dupa sase zile de internare, fostul premier a fost transferat la spitalul Penitenciarului Rahova, iar mai apoi a fost transferat la Penitenciarul Spital Jilava.
Si trendul ascendent persista, de la inceputul anului fiind realizate 41 de transplanturi hepatice la Fundeni si alte trei la Spitalul "Sf. ... Mures si la Spitalul Floreasca.
In SUA, opinia publica a fost informata ca la spitalul universitar Emory Atlanta au fost adusi doi pacienti americani infectati. ... Spitalul Universitar Emory, aflat in apropierea CDC - Centrele federale de control si preventie a bolilor -, are o unitate speciala pentru carantina bolnavilor.
Potrivit acestuia, pacientul a fost transferat la Spitalul Victor Babes la Sectia Boli tropicale. ... Pacientul a fost transferat la Spitalul Victor Babes de Boli tropicale unde este sub terapie si in momentul de fata evolutia este deocamdata stabila.
Din comunicatul oficial, se stie ca pacientul este internat la Spitalul Sain Jean din Alicante si ca este intr-o stare clinica stabila, intr-o zona izolata. ... Surse din spitalul din Alicante spun ca, in urmatoarele zile, medicii vor fi in posesia rezultatelor analizelor necesare clarificarii diagnosticului.
As mentiona Institutul de Gastroenterologie si Anatompatologie din Cluj cu bune rezultate in afectiuni pancreatice, de asemenea Iasi a fost tot timpul un centru puternic, ramane poate doar sa isi doteze posibilitatile si fortele pe care le are si din Bucuresti, Spitalul Militar Central care are specialisti foarte calificati", apreciaza prof.
Calin Giurcaneanu, Medic primar Dermatovenerolog, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Bucuresti. ... Calin Giurcaneanu, Medic primar Dermatovenerolog, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Bucuresti.
"Institutul Inimii" din Targu Mures a fost reinfiintat, spitalul de la Bicaz se va redeschide in curand, iar potrivit declaratiilor recente ale ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu va continua procesul de redeschidere a spitalelor inchise samavolnic de Emil Boc, accentul urmand sa fie pus, in perioada imediat urmatoare, pe maternitati.
InfoLimfom 2014 - evenimente pentru pacientii cu limfom si reeditarea "Dictionarului de Limfom" In cadrul campaniei InfoLimfom 2014 vor fi organizate la Spitalul Clinic Coltea, in data de 17 septembrie si la Institutul Clinic Fundeni, in data de 25 septembrie, ateliere creative destinate bolnavilor cu limfom.
Claudiu Puiac, spune ca, in cele 6 luni, de cand conduce spitalul, s-a reusit pornirea Compartimentului de Radiologie Interventionala si din octombrie, acesta este centru pilot, in programul Ministerului Sanatatii, privind accidentul vascular cerebral
Doctorita Laura Vizireanu, care a fost gasita si resuscitata, a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, pentru un examen tomograf. ... Dupa 40 minute de resuscitare, medicii au reusit sa ii simta pulsul la carotida, victima fiind dusa acum la Spitalul Judetean Constanta.
google-analytics.com