Cautare

27 de rezultate pentru "spanzurat" (2.59 secunde)
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea. ... Claudiu a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in baia locuintei sale, cu un cablu electric.
Unul dintre oamenii de stiinta de top ai Marii Britanii, profesorul Alan Clarke, cercetator principal la Universitatea din Cardiff, a fost descoperit de sotie si vecini spanzurat in padurea in care iesise la plimbare cu cainele.
Deci, a poruncit dregatorul ca sa-l lege cu mainile si picioarele si asa sa-l spanzure pe el in temnita, ca toata noaptea, spanzurat, sa patimeasca pana dimineata, iar a doua zi voia sa-l chinuie pe el cumplit si apoi sa-l ucida.
De asemenea, Geoana a criticat si atitudinea PD de a-l sprijini pe presedintele suspendat, afirmand ca democratii "se agata disperati, ca funia de spanzurat" de Basescu.
Voiculescu a precizat, intr-o conferinta de presa extraordinara, ca PC este preocupat de subiectul persoanelor evacuate din casele nationalizate, avand in vedere ca "au fost situatii grele, cu unii batrani care s-au spanzurat, au murit pentru ca nu au mai avut unde sa stea".
Tocmai de aceea reprezentantii PC au tras un nou semnal de alarma pentru ca presedintele Traian Basescu sa treaca peste adversitatea politica si sa promulge legea care interzice evacuarea chiriasilor din casele nationalizate, mai ales ca au fost situatii in care batranii s-au spanzurat pentru ca au fost evacuati si nu aveau unde locui.
Ea se intreaba, in cazul in care conturile lui Ceausescu nu exista, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spanzurat, in pivnita, la Viena, de ce s-a sinucis presedintele completului de judecata care l-a condamnat pe Ceausescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceausescu a facut acelasi gest disperat si de ce ni s-a spus ani la randul ca armata nu a tras, cand de fapt a tras.
Si, pana nu fuzionati iremediabil cu democrat-liberalii, permiteti-mi un sfat: nu mai vorbiti de funie in casa fostului guvern. Pe el poporul l-a spanzurat!
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
In credinta locala, scranciobul era reprezentarea simbolica a corpului lui Iuda, cel care s-a spanzurat in gradina in care l-a vandut pe Iisus iar trupul sau s-a leganat in copac timp de trei zile.
Pe tatal ei, care s-a spanzurat cand Gabriela avea cam 10 ani, l-a gasit chiar ea. Cativa ani mai tarziu, s-a sinucis si mama ei.
Andrei Giarmaty, pedofilul din Jimbolia, judetul Timis, care in luna iunie a violat si a ucis o fetita de zece ani, a murit, in urma cu cativa ani, dupa ce s-a spanzurat in celula cu un cearsaf de pat.
ION OITA, PATRONUL RESTAURANTULUI LA COCOSATUL DIN CAPITALA In anul 2012, patronul restaurantului La Cocosatul din Capitala, Ion Oita (64 de ani) a fost gasit spanzurat, luni dupa-amiaza, intr-o anexa a restaurantului.
de la unghie incarnata pana la pacientul spanzurat, injunghiat, calcat de tramvai etc. - La UPU viata e pe muchie de cutit.
Conform acestui principiu salbatic, de partea cealalta, PSD isi ascute cutitele si isi pregateste funiile de spanzurat. Daca Liviu Dragnea este condamnat in cel de-al doilea dosar, partidul se poate retrage de la guvernare.
In ziua de Craciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iasi, in varsta de 41 de ani, a fost gasit spanzurat de o grinda din casa, iar sotia sa, in varsta de 38 de ani, a fost gasita zacand fara suflare pe podeaua aceleiasi incaperi.
I-a trimis si un ultim mesaj lui Gigi si apoi s-a spanzurat. Tanara de 21 de ani a fost gasita fara suflare de mama ei care se intorsese seara de la serviciu.
Deciziile au facut referire, la vremea respectiva, la Partidul Democrat in care Basescu a taiat si a spanzurat dupa cum i s-a aratat lui ca este mai bine.
Un om de afaceri binecunoscut pentru legaturile sale cu Basescu, Cotroceni & PD este gasit in subsolul vilei sale din Pipera spanzurat.
google-analytics.com