Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (8.51 secunde)
A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei. ... Inteleg ca propunerea nepriceputului Dragnea este mai buna ca propunerea specialistului Tudorel Toader.
Mircea Toader si-a facut public dosarul pe care Securitatea i l-a intocmit pe baza informatiilor primite de la diversi turnatori. ... Dan Voiculescu, caruia i se spunea si 'domnul colonel', a facut politie politica", a declarat Mircea Toader.
Formalitatile in acest sens au fost indeplinite de presedintele local al democratilor, Mircea Toader. ... E drept ca in acest moment sint citeva neclaritati in ceea ce priveste aplicarea legii, dar lucrurile vor fi clare dupa alegerile din 2008a€�, a declarat Toader.
Semne de intrebare La finele saptaminii trecute secretarul de stat in MAI, Mircea Toader, sustinea ca au fost facute solicitari catre CNSAS pentru verificarea tuturor presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, s-a prezentat ieri la CNSAS pentru a ridica copiile a doua dintre volumele dosarului sau de urmarire informativa.
Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile secretarului de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, vina pentru aceasta situatie apartine Partidului Conservator. ... Parerea mea e ca PC vrea sa santajeze PSD", a mai declarat Toader.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile secretarului de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, vina pentru aceasta situatie apartine Partidului Conservator. ... Parerea mea e ca PC vrea sa santajeze PSD", a mai declarat Toader.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
In raportul prezentat de presedintele PD, Mircea Toader, au existat cuvinte critice la adresa consilierilor locali Cosmin Paun si Victor Dobre la adresa deputatului Iulian Birsan care, prin neprezentarea la conferintele de presa, au dus la scaderea reflectarii partidului in mass-media, conferintele fiind salvate, potrivit raportului, de Mircea Toader.
Toader nu are nici o legatura” Purtatorul de cuvint al PD, Mihail Boldea, a iesit ieri in fata presei pentru a apara imaginea si onoarea sefului sau, Mircea Toader. ... Mircea Toader nu are nici o legatura in aceasta ecuatie”, a declarat Mihail Boldea.
Acuzatiile au fost aduse de insusi presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretar de stat Mircea Toader. ... Mircea Toader a subliniat ca, atita vreme cit Consiliul Judetului va avea posibilitatea de a repartiza fonduri, genul acesta de "politici" practicate de PC si PSD nu va disparea.
Partidul Noua Generatie (PNG) si Partidul Liberal Democrat (PLD) nu-si vor putea afisa semnele electorale pe buletinele de vot la viitoarele alegeri europarlamentare, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor. ... Semnele le-au fost respinse", a spus Toader.
Partidul Noua Generatie (PNG) si Partidul Liberal Democrat (PLD) nu-si vor putea afisa semnele electorale pe buletinele de vot la viitoarele alegeri europarlamentare, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
"Noi am cerut ajutor la toate partidele" In replica la declaratiile facute de democrat, presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea, care a coordonat actiunea de protest de la Bucuresti, ne-a spus ca nu e prima data cind pedistii incearca sa-i umileasca in public.
Presedintele Aliantei, Toader Cristea, ne-a mai spus si ca sint sanse mari ca la intilnire sa participe si ministrul Muncii. ... Va veni si Seitan, care mi-a promis ca, atunci cind il vom invita la Galati, va veni impreuna cu ministrul Barbu", ne-a declarat Toader Cristea.
Mandatele judecatorilor Gabor Kozsokar, Viorel Stanoiu si Tudorel Toader vor expira in 2007. ... Tudorel Toader a fost numit judecator de catre Camera Deputatilor in 2006, pentru un mandat care expira tot in 2007, el ocupand functia devenita vacanta in urma demisiei in aprilie 2006 a lui Constantin Doldur.
Toader e asteptat la concurs Primarul a precizat ieri si ca-l asteapta pe fostul secretar de stat Mircea Toader sa se inscrie la concursul ce va fi organizat pentru ocuparea postului de director al Apaterm.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.
google-analytics.com