Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (3.73 secunde)
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a respins, marti, afirmatiile aparute in presa conform carora ar reveni in Partidul Social Democrat, sustinand, intr-un comunicat transmis presei, ca isi mentine statutul de independent si ca singurul sau obiectiv actual il reprezinta realizarea proiectelor pe care le-a propus bucurestenilor.
Afirmatiile ii apartin omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu (foto), si vin in contextul in care saptamana trecuta presedintele Basescu s-a lansat intr-un nou atac la adresa trusturilor de presa, transmite Cotidianul. ... • Sorin Ovidiu Vantu: ... • Sorin Ovidiu Vantu: ... • Sorin Ovidiu Vantu:
Sorin Rosca Stanescu publica in editie.ro articolul "Diversiunea Vantu are efect de bumerang", pe care il puteti citi in continuare (articolul poate fi accesat si pe siteul www.sroscas.ro).
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Sorin Frunzaverde: ... Vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde (foto) considera ca Partidul Democrat Liberal trebuia sa evite formarea unei noi aliante precum Uniunea Social Liberala printr-o colaborare cu reprezentantii PNL. "Din nefericire, nu s-au gasit resurse de a institui un nou dialog", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Sorin Frunzaverde.
Cat despre Sorin Oprescu, acelasi Gusa sustine ca are o "mica" problema, in sensul ca atat el, cat si fiul sau sunt arestabili in orice moment, lucru care ar putea incurca rau ploile de la Capitala.
Social-democratii s-au intalnit luni seara pentru a lua primele masuri dupa anuntarea sustinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei si l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept seful campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale din Bucuresti, potrivit Mediafax.
Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
Cand am avut sa ii spun ceva lui Sorin Oprescu si daca o sa mai am, am sa ii spun direct, n-am nevoie sa transmit prin...
Nu putem da permanent vina pe altii pentru ceea ce ni se intampla Intr-un discurs tinut in fata social democratilor prezenti la Consiliului National al PSD, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a reusit sa smulga ropote de apluze vorbind despre schimbare si dandu-se drept exemplu de politician care a reusit sa faca ceea ce si-a propus.
Sorin Rosca Stanescu) Eu unul ma indoiesc. Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase.
Sorin Frunzaverde, unul din cei mai vechi lideri ai PDL spune ca "dupa decizia CC, localele - in prima duminica din iunie, parlamentarele - la timp". ... Sorin Frunzaverde:
"Sorin Frunzaverde nu va pleca de unul singur din PDL" Plecarea lui Sorin Frunzaverde din sanul PDL este spectaculoasa si ea nu va fi singulara, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. ... Ori Sorin Frunzaverde i-a criticat in nenumarate randuri pe Traian Basescu si pe Elena Udrea.
In cadrul Congresului PNL, au fost adoptate trei rezolutii privind numirea lui Sorin Frunzaverde vicepresedinte al liberalilor si modificarea Statutului PNL, politica de aliante in planul administratiei locale, in Parlament si in Guvern si desemnarea liderilor USL Crin Antonescu si Victor Ponta drept candidati pentru functiile de presedinte si, respectiv, prim-ministru, dupa viitoarele alegeri.
"Va distruge Capitala tarii" Primarul Capitalei Sorin Oprescu a criticat, miercuri, proiectul de regionalizare, despre care spune ca "va distruge si va ingloba" Bucurestiul.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat joi ca daca se va pune problema candidaturii sale la presedintie "peste luni de zile" va hotari la momentul respectiv ce decizie va lua. ... In viata, nu exclud nimic", a raspuns Sorin Oprescu.
Senatorul PSD Sorin Bota a transmis un comunicat de presa:
L-a desemnat premier pe Sorin Grindeanu prin sms si a transmis cetatenilor Romaniei acest lucru prin intermediul unui comunicat de presa.
Sorin Minea, presedintele ARC, si-a aratat ieri nemultumirea fata de „intentiile“ lui Gheorghe Caruz, presedintele asociatiei Crescatorilor de Porci, de a cere taxe vamale mari, care sa ridice pretul minim al carnii, si subventii cat mai mari pentru a obtine un profit substantial.
Presedintele Asociatiei Romane a Carnii, Sorin Minea, ne-a declarat ca prima taxa este platita pentru controlul animalului dupa sacrificare, la abator, dupa care se plateste una pentru verificarea la transare si cea de-a treia, la procesare.
google-analytics.com