Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (4.58 secunde)
El a taxat exemplar prestatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce aceasta a avut o intrevedere cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.
In prima zi Tudorel Toader a anuntat pe Facebook ca, imediat dupa anul nou, ii va trimite presedintelui propunerea de revocare a lui Lazar si propunerea de numire a Adinei Florea la DNA - Tot acum Inspectia Judiciara a confirmat acuzatia adusa presedintei ICCJ, Cristina Tarcea, ca a incalcat dreptul inculpatilor la un proces echitabil prin modalitatea ilegala de numire a completelor de judecata - Intr-o noua postare, Toader a afirmat verde in fata ca ceea ce a facut Cristina Tarcea nu a fost o eroare, ci o sfidare pentru care va trebui sa plateasca.
- Dancila anunta o remaniere partiala care cuprinde portofoliile ale caror sefe vor pleca la Bruxelles - Plumb si Intotero - precum si pe cel al lui Toader, care nu si-a dat inca demisia si mai are de trecut hopul unei motiuni.
PD, avandu-l in frunte pe Mircea Toader, are o ambiţie foarte mare şi nu se poate deloc obişnui cu ideea că
PD, avandu-l in frunte pe Mircea Toader, are o ambiţie foarte mare şi nu se poate deloc obişnui cu ideea că
Astfel a aparut nominalizarea lui Mircea Toader pentru acest post. Cind organizatia de la Galati a PD se pregatea sa sarbatoreasca numirea lui Mircea Toader la Ministerul Economiei a fost bulversata de neintelegerile dintre partenerii din Alianta.
Comisia Internelor si Reformei Administrative ii are ca membri pe fostul ministru Vasile Blaga, fostul secretar de stat Mircea Toader, deputatul Cornel Stirbet si consilierul in CGMB Valentin Mircea.
Liderul grupului deputatilor PDL, Mircea Toader, a anuntat si el ca va indrepta eroarea printr-un act normativ care sa fie dezbatut in regim de urgenta, aratand ca este singura solutie parlamentara.
In calculele pentru confruntarea cu Sorin Oprescu, PDL ar merge pe mana deputatului PDL Silviu Prigoana, in conditiile in care, cel putin in momentul de fata, uneperistul Cristian Popescu Piedone nu da semne ca ar vrea sa intre in cursa pentru Capitala.
serviciile secrete astazi - ca atata s-a facut caz, ma refer tot la Sorin Ovidiu Vantu, ca veti pleca, nu veti mai fi presedinte. ... in timpul cand domnul director Timofte conducea SRI, Sorin Ovidiu Vantu avea o influenta extraordinara in acest serviciu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Sorin Oprescu: ... In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
"In acest moment, in comunitatea europeana se discuta doar despre posibilitatea ca actiunile de control efectuate de stat sa fie platite de la 1 ianuarie 2007", a declarat, pentru NewsIn, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca il vede pe Sorin Oprescu, liderul filialei, al treilea om in partid, dupa ce acesta a afirmat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la o posibila candidatura la sefia PSD.
El a mai spus ca, indiferent ce s-ar intampla la Congresul din 10 decembrie, "Sorin Oprescu ramane prietenul si colegul" sau, iar pe Iliescu il va apara de atacurile unora dintre pesedisti.
Desi deocamdata nu stie exact ce anume a declarat Corneliu Vadim Tudor in Parlament, Mircea Basescu a spus ca, pentru orice eventualitate, a luat legatura cu avocatul Sorin Calafus.
Intr-o sedinta in care numarul participantilor nici nu a mai fost anuntat, social-democratul Sorin Oprescu a inceput citirea documentului redactat de PSD. ... "A distrus sistemul" Senatorul PSD Sorin Oprescu a avut insa o alta opinie privind situatia lui Nicolaescu.
google-analytics.com