Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (4.49 secunde)
Viceliderul deputatilor PD-L, Mihail Boldea, a sustinut ca Mircea Toader, liderul de grup al PD-L ar trebui sa faca "un gest de barbatie" ... Mircea Toader, a declarat ca isi asuma greseala.
Fiindca vraciul semana ca doua pene de papagal cu Mircea Toader, Cel cu Sase Degete, seful grupului PDL din Camera. ... Maestrul de Ceremonii, Initiatul, e Mircea Toader:
In cadrul dezbaterilor, liderul de grup al PDL, Mircea Toader, a apreciat legea ca stringent necesara in conditiile in care procesul de modernizare si amplificare a infrastructurii nationale este incetinit considerabil de probleme precum lipsa intabularilor sau litigiile in instanta privind proprietatile.
• Transfigurat si iluminat dupa intalnirea cu Marele Conducator, Mircea Toader, liderul pdl-istilor din Camera, le-a aruncat pensionarilor militari tot adevarul in fata. ... Trebuie sa vina Toader sa vi le explice pe toate.
• Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader , a declarat, pentru MEDIAFAX, ca va merge la biserica in noaptea de Inviere. " Imi doresc liniste de la iepuras si sanatate si nu vreau sa aud de politica", a mai spus Toader.
ma rog, eu am vazut-o pe Roberta (Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor - n.r.) si domnul Toader (Mircea Toader, liderul deputatilor PDL - n.r.), ca legea sa nu treaca.
Decizia apartine Comisiei juridice a Camerei Deputatilor care a modificat in acest sens Legea referendumului, la initiativa deputatilor PDL Daniel Buda, Gabriel Andronache si Mircea Toader.
Pe de alta parte insa, liderul deputatilor PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader a declarat ca va sustine in Coalitie pastrarea ultimei forme votate a articolului 14. ... Statul are acest drept, trebuie doar sa nu atinga drepturile dobandite de o minoritate prin legislatie", a explicat Toader.
Toader Paleologu. O alta a venit de dincolo de Canalul Manecii. Un grup de cetateni britanici, printre care si un jurnalist de la BBC, a semnat o scrisoare deschisa adresata presedintelui Basescu.
Cele doua amendamente au apartinut deputatilor Mircea Toader (PDL), Mate Andras (UDMR) si Mircea Grosaru - minoritati nationale. Mircea Toader le-a solicitat colegilor sai sa scoata din text acel amendament care se refera la membrii si membrii supleanti ai conducerii UTC.
Potrivit liderului sindicatului de la ICMRSG, Toader Tebreanu, numarul principalelor doleante sindicale se ridica la opt si se refera la cresterea salariilor, reducerea pauzei de masa de la o ora la 30 de minute, precum si majorarea valorii tichetelor de masa.
In cadrul reuniunii, Mircea Nicu Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), a explicat ca banii destinati infrastructurii vor fi repartizati si gestionati pe domenii.
Municipalitatea poate acorda si subventii mai mari, dar in nici un caz mai mici de 10 procentea€, a explicat secretarul de stat din cadrul MAI, democratul Mircea Toader. ... E vorba de fapt despre o subventie acordata direct cetatenilor cu venituri foarte micia€, a completat Toader.
Potrivit liderului sindicatului de la ICMRSG, Toader Tebreanu, cresterea salariala va fi aplicata in trei transe, ceea ce va insemna o majorare anuala medie de circa 15% . ... Toader Tebreanu a mai spus ca a treia majorare salariala, de 4,5%, va intra in vigoare de la 1 iulie 2007.
Potrivit liderului sindicatului de la ICMRSG, Toader Tebreanu, cresterea salariala va fi aplicata in trei transe, ceea ce va insemna o majorare anuala medie de circa 15% . ... Toader Tebreanu a mai spus ca a treia majorare salariala, de 4,5%, va intra in vigoare de la 1 iulie 2007.
Potrivit cadrelor medicale, Toader Memet Cocos a ajuns la spital si a fost supus unei interventii chirurgicale dupa ce, din motive necunoscute si-a batut in urma cu mai multe zile un cui in cap.
Directorul Companiei Nationale pentru Administrarea Fondului Piscicol, filiala Galati, Ioana Toader, ne-a precizat ca foarte multi dintre membrii organizatiei de pescari aveau declarate pentru tot anul 2006 aproximativ 20-30 de kilograme de peste.
Veniturile Postei pentru perioada septembrie-decembrie vor scadea cu aproximativ 15 milioane de euro, ca urmare a reducerii de la 1,3% la 0,7% a comisionului pentru distribuirea pensiilor, a declarat directorul general al companiei, Dan Mihai Toader.
Catalin Striblea s-a dus la Willbrook sa stea de vorba cu Sergiu Toader, venit pentru o luna la Realitatea lui Elan. ... "Zau ca nu te inteleg", a incercat Toader sa continue discutia, fara niciun rezultat.
"Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
google-analytics.com