Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (2.94 secunde)
Dupa ce presedintele Consiliului Judetului (CJ), Eugen Durbaca, a castigat posibilitatea de a continua procedurile pentru accesarea imprumutului CJ si s-a si apucat de treaba, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader spune ca ceea ce face Eugen Durbaca e complet ilegal.
Aceasta ocazie i-a oferit lui Mircea Toader sansa de a accentua faptul ca partidul pe care il reprezinta a adus in cursa pentru fotoliile de primar din comunele galatene oameni competenti in administrarea economica, si nu numai, a localitatilor respective.
Va fi o structura de conducere formata de probabil 15 oameni interimari", a declarat presedintele organizatiei judetene a PD-L, Mircea Toader. Mircea Toader a mai declarat ca obiectivul acestei decizii la nivel central n-a fost acela de pedeapsa, ci de organizare in bune conditii a alegerilor pentru votul uninominal.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader.
Cat priveste revenirea lui Resmerita in partid, atat Mircea Toader cat si Constantin Dumitriu au spus ca nu se vor impotrivi acestui lucru. Mircea Toader a spus chiar ca daca Doru Resmerita va dori sa revina in partid, este binevenit oricand.
Dezvaluiri de canicula In cursul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, politicianul aflat la momentul adevarului pare sa fi fost prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader.
Primvicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, a facut un apel catre procurorii care se ocupa de dosarele privind fraudele electorale de la alegerile locale sa decida situatia persoanelor anchetate si, acolo unde este cazul, sa fie trimise in instanta.
Am discutat cu domnul Toader si domnul Dumitriu posibilitatea de a forma un grup de producatori pentru a-i duce la Bruxelles, ca sa vada cum este o piata acolo.
Am discutat cu domnul Toader si domnul Dumitriu posibilitatea de a forma un grup de producatori pentru a-i duce la Bruxelles, ca sa vada cum este o piata acolo.
In etapa a doua, redistribuirea voturilor i-a adus in postura de castigatori pe Laurentiu Chirvasuta (PSDAPC), Marius Necula (PD-L) si Paul Ichim (PNL) pentru Senat, in timp ce in Camera Deputatilor vor intra Mircea Toader (PD-L), Florin Paslaru (PSDAPC), Lucretia Rosca (PSDAPC), Victor Paul Dobre (PNL), Mihail Boldea (PD-L) si Carmen Axenie (PD-L).
Noul subprefect al Constantei, Mircea Toader Iustian (foto), alintat Pupi, s-a evidentiat de-a lungul timpului prin multe realizari.
La sediul Politiei Rutiere Constanta s-a aflat si liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Toader Paraschiv (foto), care a venit in apararea subofiterilor suspecti declarand ca totul este o mascarada si ca nu exista probe certe impotriva acestora.
De altfel, am anuntat ca vom iesi in strada incepand cu data de 17 august, pana pe 21 august, cand vom picheta sediile prefecturilor si a inspectoratelor judetene de politie din intreaga tara", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Toader Paraschiv, secretarul general al Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania (FSNPPC).
Unul dintre membrii PDL ai comisiei, deputatul Mircea Toader, a declarat ca noua lege privind alegerile prezidentiale va avea ca punct de plecare un proiect aflat in curs de elaborare la Autoritatea Electorala Permanenta. ... La el vom aduce amendamente intr-un sens sau altul", a spus Toader.
"Imi fac datoria de a sublinia contributia foarte importanta a prietenului meu, Toader Paleologu, la aceste de dezbateri prin introducerea in circuitul doctrinar a conceptului de pleasca. Intr-adevar, Toader, conceptul de pleasca ne lumineaza mult cand vorbim despre doctrine", acelasi Sever Voinescu, aceeasi sursa, acelasi moment istoric.
Conform presei, Mircea Toader, liderul deputatilor PD-L, le-a spus colegilor parlamentari ca "se analizeaza" o propunere a lui Siviu Prigoana de modificare a legii CNA, potrivit careia sa se poata suspenda emisia posturilor daca se constata ca se fac "acuzatii calomnioase" in emisiuni.
Liderul deputatilor PD-L Mircea Toader spune insa ca parlamentarii puterii au votat din greseala pentru scaderea TVA la alimente si a neimpozitarii pensiilor. ... Vom reveni asupra acesteia printr-o initiativa legislativa pe care o vom promova in regim de urgenta si prin care vom reveni", a sustinut Toader.
In fine, un alt om de incredere al lui Vasile Blaga este Mircea Toader, liderul grupului deputatilor PDL si principalul artizan al erorii de ieri, ca om care a avut misiunea de a transmite "supusilor" sai cum sa voteze.
Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca isi asuma greseala privind votarea de catre PDL a celor doua proiecte de lege: ... Toader a mai spus ca PDL va depune o initiativa legislativa de anulare a celor doua proiecte de lege.
google-analytics.com