Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (5.26 secunde)
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
Nu am dat-o eu administratiei locale, o vor da liberalii care dau ministrul la MEC", a explicat democratul Mircea Toader, propus in urma cu citeva zile de PD pentru a conduce Ministerul Economiei si Comertului. ... "O mare parte dintre atributiile MEC au trecut la AVAS", a explicat Toader.
“L-am vazut si pe domnul Mircea Toader, accidentatul de la Ministerul Economiei, care a tot promis si nu a facut nimic”, a incheiat Cozmin Gusa. ... Gusa l-a ciupit putin si pe democratul Mircea Toader, despre care a spus ca a fost victima lacomiei si prostiei din PD.
Copresedintii Aliantei din judetul nostru, democratul Mircea Toader si liberalul Victor Paul Dobre, au avut parte insa si de momente mai putin placute. ... Este stiut faptul ca Mircea Toader ar fi trebuit sa fie ministru la MEC, iar Victor Dobre trebuia numit sef la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul.
Pentru a ne lamuri daca partidele care apeleaza la "locomotive" pot avea probleme, i-am contactat pe secretarii de stat Victor Paul Dobre si Mircea Toader si pe presedintele Asociatiei Pro Democratia (APD) - Club Galati, Fanel Spulber. ... Democratul Mircea Toader ne-a spus insa ca "nu e nici o problema.
Pina in momentul de fata am strins peste 800 de semnaturi, dar sint convins ca, in citeva saptamini, vom stringe citeva mii", ne-a declarat presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea. ... Ma intreb insa unde au fost ele pina acum", ne-a mai spus Toader Cristea.
PSD si PC nu au sanse de reusita in acest sens", a declarat simbata secretarul de stat Mircea Toader. ... Acceptam ideea de a prezenta un guvern in Parlament, dar situatia se schimba cind spune cineva ca in Executiv nu are ce cauta Monica Macovei", a precizat Toader.
Desi avocatul acesteia, Mihai Boldea, este purtatorul de cuvant al PD Galati, liderul filialei locale a partidului, Mircea Toader, spune ca a aflat din presa despre acest caz.
Legat de acest subiect secretarul de stat PD Mircea Toader ne-a raspuns la citeva intrebari. ... Mircea Toader: Tariceanu va avea un nou guvern fara ministri democrati.
Actiunea noastra il vizeaza pe noul ministru al Muncii, Paul Pacuraru", ne-a declarat presedintele Aliantei, Toader Cristea.
"Nu va demisiona" Fostul secretar de stat Mircea Nicu Toader ne-a declarat, imediat dupa aflarea deciziei Curtii Constitutionale, ca presedintele Traian Basescu nu va demisiona.
"Asta e situatia" Mircea Toader, liderul democratilor din orasul nostru, ne-a spus ieri ca sint sanse mari ca mai multe persoane sa incerce sa voteze de mai multe ori pentru ca o astfel de treaba e usor de facut.
Din punctul de vedere al liderului local al PD, Mircea Toader, actul emis de CJ este unul nelegal, bazat pe culoarea politica a primariilor din judet. ... Si Mircea Toader a facut citeva comentarii vizavi de celebra hotarire a Consiliului Judetului:
In saptamina ce tocmai s-a incheiat, cel mai important politician a fost, de departe, democratul Mircea Nicu Toader.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat, Mircea Nicu Toader, da vina pe fostii parteneri de guvernare pentru necheltuirea la timp a banilor alocati in acest an pentru reabilitarea scolilor.
Totodata, Toader Cristea, seful Aliantei Pensionarilor, spune ca cei care fac sicane sunt chiar taranistii. ... Acum Telegan ne poarta pica pentru ca nu am vrut sa ne ducem la Partidul Verde", a spus Toader Cristea, contrariat de cele aflate de la reprezentantii PNTCD.
Uniunea locala asteapta decizii "inalte" Mircea Nicu Toader, presedintele Organizatiei Judetene a PD, spune ca se astepta ca o asemenea miscare sa se produca, dar ca asteapta deciziile ce se vor lua la nivel central in urmatoarele zile, dupa care se va vedea si soarta organizatiilor locale ale celor doua partide:
Mircea Nicu Toader nici nu vrea sa auda de o asemenea miscare. ... Numai in caz de cataclism sau razboi se poate face acest lucru, probabil ca e razboi in capul lor", a spus Mircea Toader.
Cu pumnul in masa Cele mai tari declaratii ii apartin in aceasta saptamana presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, care a sarit ca ars la auzul zvonului ca PNL si PSD cocheteaza cu dorinta de a schimba data localelor.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Mircea Nicu Toader a scos la iveala zilele acestea numele mai multor persoane care au fost depistate ca fiind autorii mai multor fraude la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie anul trecut.
google-analytics.com